Lydbøger på engelsk

Lydbøger på engelsk

Engelske lydbøger er lettere tilgængelige end nogensinde før. De store amerikanske lydbogstjenester Audible og Audiobooks.com er nu også tilgængelige i Danmark, og derfor er hundredetusindevis af lydbøger på engelsk blot et klik væk.

Lydbogstjenester med udvalg på engelsk

Følgende lydbogstjenester anbefales til dem, der ønsker at lytte til engelske lydbøger. Som ny bruger får du 30 dages gratis lytning med følgende tjenester. • 30 dages gratis lytning +
  2 gratis lydbøger
 • 3 gratis lydbøger hver måned
  Du kan beholde lydbøgerne
  30-dages gratis prøveperiode
  ingen binding
 • $14.95/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Stort udvalg af engelske lydbøger
  Du kan beholde lydbøgerne
  30-dages gratis prøveperiode
  ingen binding
 • $14.95/måneden


 • Gratis tjeneste
 • Omkostningsfri tjeneste
  Lader dig indtale lydbøger
  God app
 • 0 kr/måneden

I vores test er Audible blevet udnævnt til den bedste app for engelske lydbøger på grund af dens enorme udvalg og velfungerende app.

Både Audiobooks.com og Audible stammer fra USA, og hovedparten af deres udvalg er derfor på engelsk. Disse to tjenesters abonnementsform er noget forskellig fra danske lydbogsstjenester som Mofibo og Storytel. Danske lydbogstjenester tilbyder normalt deres kunder ubegrænset streaming til en fast månedlig pris. Det betyder, at det koster lige så meget for en kunde at lytte til én lydbog, som det koster at lytte til 10 lydbøger.

Med både Audiobooks.com og Audible får brugerne 1 kredit pr. måned til $14.95, som de kan købe en lydbog for. Hvis en bruger ønsker at lytte til flere lydbøger på en måned, kan de købes for yderligere kreditter til samme pris ($14.95 pr. kredit). På denne måde kan brugeren beholde sine lydbøger efter at have købt dem. De tilføjes til brugerens bibliotek og forbliver der, selv efter at abonnementet er opsagt. Dette er ikke tilfældet hos danske lydbogstjenester, der kun giver dig mulighed for at streame lydbøgerne, så længe du har et aktivt abonnement.

Audiobooks.com
Audiobooks.com har et stort udvalg af engelske lydbøger og en rigtig god app med smarte funktioner. Som ny bruger kan du prøve tjenesten gratis i 30 dage uden rabatkode.
$14.95/måneden

Derfor er de engelske lydbogstjenester et godt alternativ for dig, der ønsker at beholde dine lydbøger og ikke altid have et fast månedligt gebyr. Hvis du lytter til mere end én lydbog om måneden, tilbyder Audible flere forskellige abonnementsformer med forskellige antal kreditter.

Audible
Audible er en god lydbog service til dig der søger engelske lydbøger. Tjenesten har ikke ubegrænset lytning, men hver måned får du 3 tokens der kan udveksles til valgfrie lydbøger , som du tilmed kan beholde.
$14.95/måneden

Populære engelske lydbøger

Nedenfor kan du se nogle af de bedste lydbøger, vi har anmeldt, der er tilgængelige på engelsk. I anmeldelserne kan du også se, hvor lydbøgerne er tilgængelige med engelsk tale.

Engelske lydbøger gratis

Der er flere måder at lytte gratis til lydbøger på engelsk end de gratis prøveperioder. Den mest populære tjeneste for dette er Librivox, som er en gratis tjeneste, der drives og vedligeholdes af frivillige medlemmer.

Alle kan registrere sig og indlæse en lydbog på Librivox, og enhver kan derefter downloade lydbogen gratis. Fordi det er en nonprofit tjeneste, er udbuddet betydeligt mindre end hos de større lydbogsaktører, og kvaliteten af indlæsningerne varierer.

lydbog på iphone
Lydbøger