God lytning!

Lev mere tænk mindre – Lydbog

Lev mere tænk mindre har været en af de helt store udgivelser indenfor terapi- og selvhjælpsprojekter inden for de senere år. Bogen, der blev udgivet i 2017, har allerede solgt mere end 43.000 eksemplarer, og er i høj grad en publikumssucces. Nu har du også mulighed for at indtage bogens vigtige budskab, mens du kører bil, går tur med hunden eller vasker op – Lev mere tænk mindre findes nemlig som lydbog.

Lev mere tænk mindre er tilgængelig på lydbog hos Mofibo, Saxo Premium og Nextory. Som nyt medlem hos de tre tjenester kan du høre lydbogen gratis i 14-30 dage.

Her kan du streame Lev mere tænk mindre som lydbog i op til 30 dage.

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 800.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Fra 59 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Fra 89 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Fra 99 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage
 • 4Ereolen
  Gratis prøveperiode
  -
  • Tjenesten er gratis
  • Velkendt mærke
  0 kr/måneden
  Lyt gratis

Om bogen

Lev mere tænk mindre - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2017-06-09

Forfatter: Pia Callesen

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

Længde: 3 timer, 44 minutter

Sprog: Dansk

Genre: Selvhjælp

Udgiver: Politikens Forlag

Andre formater: Bog, E-bog

ISBN: 9788740039061

Bogens handling

Med denne banebrydende bog har psykolog Pia Callesen gjort op med eksisterende dogmer og vanetænkning inden for moderne terapi. Mens vi som samfund længe har ment, at man bør behandle fortidens traumer og dårlige oplevelser ved at bearbejde dem, tale om dem og reflektere over dem, siger Callesen lige det modsatte. Med udgangspunkt i banebrydende ny forskning inden for metakognitiv terapi gør Callesen op med denne gængse opfattelse, og udstikker en ny retning for positiv selvudvikling.

Frem for at beskæftige os med vores traumer og dårlige oplevelser, opfordrer Callesen nemlig til, at vi beskæftiger os mindre – ikke mere – med de svære ting i livet. Med baggrund i nyere forskning anbefaler hun, at vi alle betragter vores psyke som en si: Alting passerer igennem en si, medmindre man selv aktivt vælger at holde fast i noget. Callesen anbefaler, at vi vælger ikke at holde fast i de negative eller svære ting i tilværelsen.


For dig som vil lytte til Lev mere tænk mindre som lydbog, er den tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Nextory som har en gratis prøveperiode på 14-30 dage for nye brugere.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
129 kr/måneden

Om forfatteren Pia Callesen

Pia Callesen er psykolog, og optræder hyppigt i de danske medier, ikke mindst på baggrund af sin bestseller, Lev mere tænk mindre. Callesen er desuden centerleder hos og indehaver af Cektos – Center for Metakognitiv Terapi, med centre flere forskellige steder i Danmark. Her afholder hun bl.a. metakognitiv gruppeterapi, hvor hun træner sine patienter i den metakognitive metode, der lærer deltagerne at give slip på problemer som eksempelvis stress, angst og depression.

Pia Callesen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og University of Wales, Bangor. Desuden har hun en doktorgrad fra Manchester University i England, og har herudover taget videreuddannelse i både kognitiv og metakognitiv terapi, som hun benytter som baggrund for sine offentlige udgivelser. Hun har udgivet artikler i en række forskellige forskningsbaserede tidsskrifter samt i den danske dagspresse. Callesen bliver desuden ofte interviewet og citeret om håndteringen af angst og lignende lidelser i de danske medier.

Flere populære lydbøger

8.5 Samlet score
Spændende og velskrevet bog

Lev mere tænk mindre har modtaget positive læseranmeldelser, og er en sand bestseller, med over 43.000 solgte eksemplarer. Vi kan kun prise denne bog, og hvordan forfatteren giver tip og råd. Callesens bog skifter fokus fra problemer og udfordringer og hjælpe læseren i gang med at gentænke sit livs omstændigheder og dermed få et lettere og mere positivt udsyn. Hvis du ønsker hjælp til at tænke mere positivt, anbefaler vi denne bog.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger