Erotiske lydbøger

Tips om erotiske lydbøger 2024

Leder du efter erotiske lydbøger? I listen nedenfor har vi samlet alle de erotiske noveller vores redaktion har lyttet til og gennemgået. Vi giver dig også op til 60 dage gratis lytte på lydbogapps, hvor lydbøgerne er tilgængelige for at streame.

Fifty Shades – I mørket – lydbog

God lytning! Fifty Shades - I mørket - lydbog

Fifty Shades - I mørket er anden del af den spændende erotiske trilogi Fifty Shades. Den anden bog fortsætter, hvor Fifty Shades - Fanget sluttede, og ganske som i den første lydbog vil lytteren ...

Fifty Shades Fri – Lydbog

God lytning! Fifty Shades Fri - lydbog

'Fifty Shades - Fri' er den tredje og sidste del af E.L James succesfulde trilogi om Christian Grey og Anastasia. Endelig kommer afslutningen på disse fantastiske lydbøger, som har fået succes over ...

Fifty Shades of Grey lydbog

Fifty shades of grey lydbog

Fifty Shades of Grey er den erotiske og betagende historie om litteratur studerende Anastasia Steele og hendes, mindst talt, særlige forhold til den succesfulde iværksætter Christian Grey. Lydbogen ...

Hvad er erotiske lydbøger?

En erotisk lydbog er en lydbog inden for den erotiske genre, ofte kaldet sex romaner, og er beregnet til voksne lyttere. En almindelig misforståelse er at disse lydbøger kun er masser af snask uden yderligere handling eller pointe. Sandheden er dog at erotiske lydbøger kan være så betagende og spændende som almindelige lydbøger, men de har naturligvis også erotiske elementer.

Det var ikke mange år siden de uhyre populære erotiske bøger i Fifty Shades of Grey-serien var på alles læber og introducerede flere millioner læsere til den erotiske genre. Siden da har udbuddet af erotiske bøger og lydbøger kun fortsat med at vokse og er i dag en stor genre blandt lydbøger.

Disse lydbøger vil helt sikkert øge din hjertefrekvens, og muligvis ind i mellem også får dig til at føle vred, du kan regne med spænding, sex, lyst og lidenskab, og det kan være en god ide at lytte til lydbøgerne alene.

Bedste lydbogapp for erotiske lydbøger

Lydbogappen med det bredeste udvalg af erotiske lydbøger er BookBeat. BookBeat er også blevet kåret til det bedste af alle lydbogapps på grund af sit brede udvalg og brugervenlige app.

Udvalget af erotiske lydbøger på BookBeat stiger hver dag, og de tilbyder deres brugere i princippet alle de store titler i genren. Hvis du vil læse bøgerne som en e-bog, fungerer Mofibos e-boglæser godt.

Bedste lydbogapp for erotiske lydbøger 2024 - BookBeat

Bookbeat

Hvilke erotiske lydbøger anbefaler vi?

Som tidligere nævnt er erotiske lydbøger desværre blevet forvekslet med mange forskellige historier på internettet som har forkerte udsagn. For at anbefale en erotisk lydbog skal den være velskrevet af en seriøs forfatter, udgivet af et forlag og selvfølgelig underholdende. Bare fordi en bog blot er udgivet af et forlag og er tilgængelig i en lydbogapp, betyder det ikke, at det er godt nok for os at anbefale vores læsere.

Erotiske lydbøger gratis

For dem der ønsker at lytte til erotiske lydbøger gratis, tilbyder alle lydbogtjenester en gratis prøveperiode mellem 30 og 60 dage. Udvalget af erotiske lydbøger er god hos både BookBeat og Mofibo, som giver dig mulighed for at teste deres tjenester gratis i 30 og 60 dage uden at skulle indtaste en bonuskode. Under din gratis prøveperiode har du adgang til hele udbuddet af tjenester og kan lytte til, så mange bøger som du ønsker gratis.

Hvis du leder efter erotiske lydbøger på engelsk, anbefaler vi i stedet Audible, som giver dig 30 dages gratis brug.

Lydbøger
Logo