God lytning!

Fifty Shades Fri – Lydbog

‘Fifty Shades – Fri’ er den tredje og sidste del af E.L James succesfulde trilogi om Christian Grey og Anastasia. Endelig kommer afslutningen på disse fantastiske lydbøger, som har fået succes over hele verden.

Selvom de to hovedpersoner nu endelig har alt, hvad de ønsker; lidenskab, kærlighed, penge og en verden, som ligger for deres fødder, er livet stadig en kamp for dem. Komplikationer opstår på grund af Mr. Greys fortid og ikke mindst hans specielle livsstil, samtidig med at Ana forsøger at tilpasse sig til sin partners liv uden at miste sin egen personlighed. Da alt ser lovende ud, og det ser ud til, at parret har gået igennem alle prøvelser, synes Ana at opleve det, hun frygtede mest.

Den tredje lydbog i Fifty Shades-trilogien er indlæst af Grete Tulinius og er et must for dem, der har lyttet til de to første dele af Fifty Shades-serien; ‘Fanget‘ og ‘I mørket‘.

Den hele Fifty Shades-serien kan du nu streame som lydbog på BookBeat. Nye brugere kan lytte gratis i 60 dage med vores rabatkode ‘alle2mdr’.

Her kan du streame Fifty Shades - Fri som lydbog i op til 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Fifty Shades Fri - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2014-03-21

Længde: 17h 8min

Forfatter: E.L. James

Oplæser: Grete Tulinius

Sprog: Dansk

Kategori: Erotisk

Forlag: Rosinante & Co

Tilgængelig format: Lydbog

ISBN: 9788763835855

Bogens handling

Efter at Anastasia Steele mødte den drevne, men kontrollerende administrerende direktør og iværksætter Christian Grey, ændrede hendes liv sig fuldstændigt. Hun er forelsket, og deres lidenskabelige forhold fungerer på trods af alle komplikationer og Christians kontrolbehov. Efter alt de har gennemgået i de to første bøger, har de nu alt, hvad de drømte om: penge på kontoen, lidenskab, lyst og nærhed, og det føles som om, at de har hele verden for sig selv.

Selvom de har gennemgået alt, skal Ana tilpasse sit liv og lære at acceptere Christians livsstil. Christian skal bekæmpe de kontrolbehov, han har, og også hans problematiske fortid. Når det endelig virker som om, at de klarer at komme igennem alle deres forhindringer, ser det ud til, at Ana udsættes for det i verden, hun frygter allermest.

Den tredje del afslutter den spændende erotiske historie om Ana og Christian. To personer, som lytterne af lydbøgerne har fået mange følelser for. Det er forfriskende at få lidt mere at vide om Christians barndom, og hvordan han ser på forholdet og samtidig hans tanker om første gang, han mødte Ana. Den tredje lydbog er et must for alle dem, der har lyttet til de to første bøger.

 

9 Samlet score
Spændende afslutning på en virkelig god trilogi

Fifty Shades - Fri er en værdig afslutning på den gribende og revolutionerende Fifty Shades-trilogi. Hvad der sker, vil vi selvfølgelig lade dig høre selv, men vi kan afsløre, at der vil være meget drama og spænding - blandet med romantik og erotik.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments

Om forfatteren E.L James

E.L. James, eller Erika Leonard James, som er hendes fulde navn, er en britisk forfatter, som slog igennem som forfatter med lanceringen af den erotiske trilogi Fifty Shades. Siden da er hun blevet verdenskendt og kan prale med over 152 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Hendes bøger er ligeledes blevet oversat til 52 sprog.

Siden 1987 har hun boet sammen med sin mand Niall Leonard, og i dag bor de i Brentford, West London, sammen med deres to fælles teenagesønner. Takket være sin succes med Fifty Shades modtog hun to priser ved National Book Award i Storbritannien. Forfatteren modtog i 2012 “Book of the Year” og “Popular Fiction Book of the Year”.

Trilogien er fortalt fra Anas perspektiv, men efter succesen har forfatteren nu skrevet de to første bøger om, og i stedet fortalt den samme historie fra Christians perspektiv. Indtil videre er kun de første to bøger blevet omskrevet, men hendes fans venter i spænding på den tredje bog.

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo