Audible • 30 dages gratis lytning +
  2 gratis lydbøger
 • 3 gratis lydbøger hver måned
  Du kan beholde lydbøgerne
  30-dages gratis prøveperiode
  ingen binding
 • $14.95/måneden

Prøv Audible gratis i 30 dage!

Audible er Amazons egen lydbog tjeneste med et stort udvalg af engelske lydbøger.

I modsætning til mange andre lydbøger tilbyder Audible dig mulighed for at beholde dine lydbøger.

Lige nu har du mulighed for at prøve Audible gratis i 30 dage, det kræver ingen bonuskode!

Audible er den amerikanske internet gigant Amazons egen lydbogapp og har været det siden 2008, da selskabet købte lydbogen. Siden da er Audible vokset til at blive USAs førende tjeneste for lydbøger.

Til en fast månedlig pris kan abonnenter lytte til en begrænset mængde lydbøger, hvilket betyder, at tjenesten adskiller sig fra lydbøgerne i Danmark, der tilbyder ubegrænset lytte, som Storytel og Mofibo. Men med Audible kan du beholde dine lydbøger.

Selvom tjenesten primært er rettet mod forbrugere i Nordamerika, er det muligt at oprette en konto og begynde at lytte til bøger i Danmark, forudsat at du har en Amazon-konto (Amazon Prime er ikke påkrævet).

Audible

Hjemmeside: www.audible.com

Kompatibelt operativsystem til mobil: Android & IOS

Computer kompatibilitet: Gennem ekstra software

Offline lytte: Ja

Understøttelse af e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 30 dage (kreditkort påkrævet)

Månedlig pris: $ 14,95 (95kr) / måned

Kontakt: https://www.audible.com/contactus

Audible abonnement

Audible’s abonnement adskiller sig fra andre lydbøger som Mofibo og Storytel, hvor du kan lytte til ubegrænsede lydbøger hver måned til en fast månedlig pris. I stedet får Audibels abonnenter poletter hver måned, der kan udveksles til enhver lydbog (uanset omkostningerne til lydbogen). Lydbøger koster altid 1 polet og antallet af poletter du modtager afhænger af det abonnement, du vælger.

En stor fordel ved Audible i forhold til andre lydbøger er at du kan beholde lydbøgerne du har købt, uanset om du har betalt med penge eller poletter. Selvom du ville opsige tjenesten forbliver de lydbøger du har købt, i dit bibliotek, og du kan lytte til dem igen eller lade dine venner lytte til dem.

Hvis du ikke er tilfreds med en lydbog du har valgt, har Audible en “Great List Guarantee”, hvilket betyder at du kan returnere lydbøger, som du ikke er tilfreds med. Hvis du har købt lydbogen med penge, vil du få pengene tilbage, og har du købt den med en polet, får du ligeledes denne retur. Der er ingen grænse for hvor mange lydbøger du kan bytte tilbage, så længe Audible ikke har mistanke om, at du misbruger tjenesten.

Audible
Audible er en god lydbog service til dig der søger engelske lydbøger. Tjenesten har ikke ubegrænset lytning, men hver måned får du 3 tokens der kan udveksles til valgfrie lydbøger , som du tilmed kan beholde.
$14.95/måneden

Audible kampagnekode og rabat

I stedet for kampagnekoder eller rabatter tilbyder Audible nye brugere en 30 dages gratis prøveperiode, hvilket er cirka 2 uger længere end de danske lydbog udbydere. En stor forskel er dog at under Audibles prøveperiode, får du kun én polet til at lytte til bøger. Det betyder at du kun kan lytte til én bog, medmindre du vil købe yderligere bøger (som vi ikke anser for at være nødvendigt, når du abonnerer på en tjeneste).

For at prøve Audible skal du oprette en Amazon-konto og indtaste et betalingskort. Efter 30 dage trækkes penge fra din konto, medmindre du ikke vil fortsætte med at bruge tjenesten, så kan du opsige den til enhver tid under prøveperioden uden at der fratrækkes nogen penge.

 

Audibles app

Audible-appen kan downloades fra både App Store og Google Play og er af høj kvalitet. Den er meget nem at bruge, med en intuitiv grænseflade og godt skrift valg. Ligesom enhver anden lydbogapp på markedet har du mulighed for at indstille en søvn-timer, så appen kan slukke sig selv efter et bestemt stykke tid. Du kan også justere hastigheden på læseren af bøgerne. Det mærkes tydeligt at appen ejes af internetshopping giganten Amazon når søgefeltet bruges.De forstår vigtigheden for kunden at finde det, de leder efter, og de er også lykkedes med funktionen i Audible-appen.

Fordi brugere skal have en Amazon-konto, vil det være lidt sværere at dele de lydbøger, du har købt end I andre apps, og antallet af abonnenter pr. abonnent er begrænset til 3 personer.

En anden frustrerende begrænsning er, at lydbøger og e-bøger ses som separate enheder på Audible. På Mofibo kan du f.eks. Skifte mellem lydbøger og e-bøger afhængigt af om du vil læse eller lytte til en bog. Selvom denne funktion også er tilgængelig i Audibles-app, skal du købe både lydbogen og e-bogen, da den ene ikke er inkluderet i den anden.

lydbog på iphone

Audible i Danmark

Fordi Audible primært er rettet mod brugere i Nordamerika, er appen kun tilgængelig på engelsk, og lydbøgerne på Audible er næsten udelukkende engelske lydbøger. Der er et mindre udvalg af spanske, russiske, tyske, franske, italienske og portugisiske lydbøger, men ikke danske.

Hvis du leder efter danske lydbøger, anbefaler vi, at du vælger en anden lydbogtjeneste der er målrettet danske brugere – Mofibo er i vores tests udset til at være den bedste.

Audible
Audible er en god lydbog service til dig der søger engelske lydbøger. Tjenesten har ikke ubegrænset lytning, men hver måned får du 3 tokens der kan udveksles til valgfrie lydbøger , som du tilmed kan beholde.
$14.95/måneden

Hvordan annullerer man sit Audible abonnement?

Annullering af Audible tager kun et par minutter. Alt du skal gøre er at logge ind på din Audible-konto og rul ned til knappen “Annuller abonnement”. Når du har afmeldt dit abonnement, fratrækkes ikke flere penge og som tidligere nævnt vil du beholde lydbøgerne, du har købt, men du får ikke nye bøger til at købe lydbøger med.

Betalingsmuligheder

Audible accepterer de fleste kreditkort, herunder både VISA og Mastercard. Du kan også give tjenesten til en person, via et gavekort. Gavekortene er til rådighed for 3, 6 og 12 måneder.

8 Samlet score
Absolut godkendt service for dem der i mindre grad lytter til lydbøger, og som søger engelske lydbøger!

Audible er en forholdsvis god lydbog tjeneste for dem der ikke lytter meget til lydbøger. Det billigste abonnement giver dig 1 lydbog pr. måned for ca. 95kr hvilket er lavere end mange andre. Vi anbefaler dog, at du vælger en af de danske lydbog apps, hvor du får ubegrænset lytning til et meget lignende månedligt gebyr.

Fordele
 • Stort udvalg af engelske lydbøger
 • Billigt abonnement
 • Lang prøveperiode
Ulemper
 • Begrænset lytning
 • Ingen danske lydbøger
 • Lydbøger og e-bøger købes separat
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo