Mofibo

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Mofibo
  Gratis prøveperiode

  Få 30 dage gratis via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Fra 89 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode

Prøv Mofibo gratis i 30 dage

Mofibo er en af Danmarks mest populære lydbogs tjenester med det bredeste udvalg af lydbøger.

Nu har du muligheden for at prøve Mofibo gratis i 30 dage.

Om Mofibo

Mofibo blev grundlagt i 2013 og blev hurtigt en meget populær streaming service til lydbøger. Virksomheden blev grundlagt af Morten Strunge, der også startede teleselskabet Onfone. Mofibos vision er at gøre bøger mere tilgængelige, og deres tilgang er at levere dem direkte til din smartphone eller tablet. I 2016 blev Mofibo opkøbt af Storytel, og i starten af 2019 blev begges tjenester integreret. Storytel ophørte med at eksistere og i stedet findes alene Mofibo, som i forbindelse med sammenslutningen har fået et endnu bedre udvalg og funktioner.

Mofibo tilbyder ubegrænset antal lyd- og e-bøger til sine kunder til en fast månedlig pris på 89 kr om måneden. De tillader også nye kunder at prøve tjenesten gratis 30 dage før testperioden går ind i et betalingsabonnement. Du kan til enhver tid afmelde dig fra din konto, da der ikke er nogen bindingstid.

Hjemmeside: www.mofibo.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 30 dage via Allelydbogapps.dk
Månedlig gebyr: 89 kr pr. måned
Kontakt: support.dk@mofibo.com

Mofibo rabatkode 2024

I stedet for at tvinge sine brugere til at jagte rabatkoder giver Mofibo alle nye brugere 30 dages gratis brug af deres service. Det betyder at du som ny kunde kun skal oprette en konto, indtaste dine oplysninger, og du vil kunne lytte gratis i 30 dage – uden rabatkode!

For at få adgang til din gratis periode skal du indtaste dine kortoplysninger, men der bliver ikke trukket penge fra kortet før de 30 dage er overstået. Hvis du ikke vil fortsætte med tjenesten, kan du nemt annullere dit abonnement uden at betale penge. Hvis du vil fortsætte, skal du blot lade dine betalingsoplysninger forblive, så abonnementet overføres automatisk til et betalingsabonnement. Tjenesten betales månedligt.

Under den gratis prøveperiode har du adgang til alle appens funktioner og lyd og e-bøger, så du ved præcis hvad du kan forvente, hvis du vil fortsætte med tjenesten.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Mofibos abonnement og priser

Mofibo har tre forskellige former for abonnement, der skiller sig ud i form af pris og antallet af brugere.

De fem forskellige abonnementer er:

 • Basic – 89 kr/md – 20 timer – 1 burger
 • Premium – 129 kr/md – 100 timer – 1 burger
 • Unlimited – 149 kr/md – ubegrænset – 1 burger
 • Family – 169 kr/måned – 100 timer / måned pr. konto – 2 brugere, 30 kr/md pr. ekstra bruger (op til 5 brugere)

Det abonnement, du kan prøve frit i 30 dage, er Premium. Hvis du vil prøve Family eller Family Plus, skal du betale med det samme. For at prøve et Premium abonnement, skal du oplyse dine kortoplysninger, men der trækkes ingen penge fra din konto, hvis du ikke ønsker at fortsætte med tjenesten efter den gratis prøveperiode, og du skal blot opsige abonnementet, inden denne slutter.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du ikke kan fortsætte med at lytte, efter du har opsagt dit abonnement under prøveperioden, selv om der er tid til overs, så opsig ikke abonnementet med det samme, men afvent til du har afprøvet tjenesten tilstrækkeligt.

Mofibo app

Mofibos app er meget brugervenlig og nem at navigere rundt i. Appen har flere smarte funktioner som konkurrenter ikke har, herunder funktionerne der findes på fanen “Aktivitet”. Der kan du se, hvad dine Facebook-venner har lyttet på det seneste og selv dele det du har lyttet til og læst, hvilket gør det meget nemt at finde nye bøger. Ud over aktivitetsfanen er der en velfungerende søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde specifikke bøger og det er også der kategorierne findes. Indenfor kategorierne kan du filtrere mellem lydbøger, e-bøger eller et hvilket som helst format.

En meget god funktion i søgefanen er, at du nemt kan vælge mellem engelske og danske lydbøger allerede på kategoriniveau. Det betyder dog, at engelske og danske lydbøger altid er adskilt, og det er heller ikke muligt at kombinere eller indstille deres præferencer til dette i indstillingerne.
For at gøre det nemt at dele din mening om en bog selv og læse hvad andre synes, har Mofibo implementeret et ratingsystem på en 1-5 skala, hvor 5 er den bedste karakter. Du kan også skrive en kort kommentar om bogen i forbindelse med din bedømmelse, og anmeldelsen vil være synlig for alle andre abonnenter.

Noget som ikke er tilgængeligt er detaljeret information om bøgerne, såsom antallet af sider i e-bogen eller hvem læseren er.

I modsætning til andre lydbog apps har Mofibo også valgt at differentiere lyd og e-bøger, hvilket gør det nemt at finde ud af, hvilke formater der er tilgængelige for bøgerne. Ligesom enhver anden lydbogapp kan du synkronisere offline læsebøger, men desværre med den begrænsning, at du kun kan have 3 bøger hentet på samme tid.

E-boglæseren holder meget god kvalitet og lader dig ændre skriftstørrelse, skrifttype, baggrundsfarve (hvid, mørk, lys) og lysstyrke. Dette giver dig en god og justerbar læseoplevelse, uafhængigt af hvilken slags enhed og skærmstørrelse du læser fra.

Mofibos app virker på Window-telefoner.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Kategorier

Som tidligere nævnt har Mofibo opdelt sine kategorier for danske og engelske lydbøger, og derfor er kategorierne forskellige. I alt har Mofibo 11 kategorier:

 • Skønlitteratur
 • Krimi
 • Spænding
 • Biografier
 • Kærlighed & erotik
 • Fantasy & science fiction
 • Klassikere
 • Børn
 • Business
 • Young adult
 • Books in English

Mofibo gavekort

Gavekort bliver altid værdsat, og hvad kan det være bedre end at få ubegrænset lydbøger som gavekort?

Mofibo tilbyder tre forskellige gavekort:

3 måneder – 387 kr

6 måneder – 774 kr

12 måneder – 1548 kr

Den månedlige pris er tilsvarende et almindeligt abonnement. Hvis du sender gavekortet til en person, der ikke har brugt Mofibo tidligere, begynder deres gratis 30 dage først, så dagene ikke bliver fratrukket dem, der er betalt med gavekortet. Altså hvis du køber et 3 måneders gavekort til en person, der ikke har brugt Mofibo før, får de 30 dage + 3 måneders gratis lytning.

Gavekort sendes via e-mail, og kan aktiveres så snart betalingen er gennemført.

Gavekort skal indløses inden for 12 måneder efter købsdato for ikke at udløbe.

Opsig Mofibo

For dem der ønsker at opsige sit Mofibo-abonnement, er den nemmeste måde at logge ind på deres hjemmeside på fanen “Selvbetjening” og logge ind med de oplysninger du har angivet, enten din e-mail eller din Facebook-profil. Når du er inde, vil du straks se abonnement fanerne, hvor du kan administrere dit abonnement og annullere det. Det tager ikke mere end et minut.

Når du har afmeldt dit abonnement, fratrækkes ingen penge, og du kan lytte til næste betaling er planlagt. Hvis du prøver Mofibos gratis periode, kan du til enhver tid afmelde dig uden at penge fratrækkes, så længe du gør det indenfor prøveperioden.

9 Samlet score
En af de bedste lydbogsapps på markedet!

På grund af sine mange smarte funktioner, brede udvalg og brugervenlig app har vi på Allelydbøger.dk valgt Mofibo som en af de bedste lydbogtjenester på markedet. Der er altid noget godt at lytte til på Mofibo, og hvis du vil læse bøgerne, er der også en stor ebook-læser.

Udbud
9.5
Anvendelighed
9
Værdi for pengene
9
Fordele
 • Bredt udvalg af lydbøger
 • Ingen bindings tid
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo