Bedst i test

Mofibo

Bedst i test


 • 14 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog tjenester
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline læsning
  Ingen bindingsperiode
 • 129 kr/måneden

Prøv Mofibo gratis i 14 dage!

Mofibo er en af Danmarks mest populære lydbos tjenester med det bredeste udvalg af lydbøger.

I vores test er tjenesten blevet kåret som den bedste på markedet.

Lige nu har du chancen for at prøve Mofibo gratis i 14 dage, ingen rabatkode er påkrævet!

Om Mofibo

Mofibo blev grundlagt i 2013 og blev hurtigt en meget populær streaming service til lydbøger. Virksomheden blev grundlagt af Morten Strunge, der også startede teleselskabet Onfone. Mofibos vision er at gøre bøger mere tilgængelige, og deres tilgang er at levere dem direkte til din smartphone eller tablet. I 2016 blev Mofibo købt af Storytel, men dette har ikke afholdt Mofibo fra at fortsætte med at udvikle sin service med flere og flere lydbøger og løbende forbedre sin app.

Mofibo tilbyder ubegrænset antal lyd- og e-bøger til sine kunder til en fast månedlig pris på 129kr om måneden. De tillader også nye kunder at prøve tjenesten gratis 14 dage før testperioden går ind i et betalingsabonnement. Du kan til enhver tid afmelde dig fra din konto, da der ikke er nogen bindingstid.

Hjemmeside: www.mofibo.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 14 dage
Månedlig gebyr: 129 kr pr. måned
Kontakt: support.dk@mofibo.com

Mofibo rabatkode 2018

I stedet for at tvinge sine brugere til at jagte rabatkoder giver Mofibo alle nye brugere 14 dages gratis brug af deres service. Det betyder at du som ny kunde kun skal oprette en konto, indtaste dine oplysninger, og du vil kunne lytte gratis i 14 dage – uden rabatkode!

For at få adgang til din gratis periode skal du indtaste dine kortoplysninger, men der bliver ikke trukket penge fra kortet før de 14 dage er overstået. Hvis du ikke vil fortsætte med tjenesten, kan du nemt annullere dit abonnement uden at betale penge. Hvis du vil fortsætte, skal du blot lade dine betalingsoplysninger forblive, så abonnementet overføres automatisk til et betalingsabonnement. Tjenesten betales månedligt.

Under den gratis prøveperiode har du adgang til alle appens funktioner og lyd og e-bøger, så du ved præcis hvad du kan forvente, hvis du vil fortsætte med tjenesten.

Mofibo

Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 14 dage, ingen rabatkode er påkrævet!

129 kr/måneden

Mofibo flere brugere

Selv om der ikke er noget om dette skrevet på Mofibos hjemmeside, er det muligt at dele et Mofibo-abonnement. Flere brugere kan downloade og lytte til lydbøger samtidigt, uden at afbryde den anden.

Uanset om det er en fejl eller ej, har Mofibo ikke skrevet noget om dette på sin hjemmeside, men da det er muligt at dele konti hos konkurrenter som Storytel, vil Mofibo sandsynligvis ikke ændre  denne funktion.

Mofibo pris og abonnent

Mofibos koster 129 kr. pr. måned.

Mofibo har kun et standardabonnement med ubegrænset lytte til lydbøger og læsning af e-bøger. Der er ingen familie abonnement muligheder, men på den anden side kan du dele en Mofibo konto og lytte samtidigt, ligesom andre tjenester som Storytel.

Dette abonnement kan du prøve gratis i 14 dage, og det er også dette abonnement, at gratis prøveperioden overgår til, hvis du ønsker at fortsætte med tjenesten.

Mofibo app

Mofibos app er meget brugervenlig og nem at navigere rundt i. Appen har flere smarte funktioner som konkurrenter ikke har, herunder funktionerne der findes på fanen “Aktivitet”. Der kan du se, hvad dine Facebook-venner har lyttet på det seneste og selv dele det du har lyttet til og læst, hvilket gør det meget nemt at finde nye bøger. Ud over aktivitetsfanen er der en velfungerende søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde specifikke bøger og det er også der kategorierne findes. Indenfor kategorierne kan du filtrere mellem lydbøger, e-bøger eller et hvilket som helst format.

En meget god funktion i søgefanen er, at du nemt kan vælge mellem engelske og danske lydbøger allerede på kategoriniveau. Det betyder dog, at engelske og danske lydbøger altid er adskilt, og det er heller ikke muligt at kombinere eller indstille deres præferencer til dette i indstillingerne.
For at gøre det nemt at dele din mening om en bog selv og læse hvad andre synes, har Mofibo implementeret et ratingsystem på en 1-5 skala, hvor 5 er den bedste karakter. Du kan også skrive en kort kommentar om bogen i forbindelse med din bedømmelse, og anmeldelsen vil være synlig for alle andre abonnenter.

Noget som ikke er tilgængeligt er detaljeret information om bøgerne, såsom antallet af sider i e-bogen eller hvem læseren er.

I modsætning til andre lydbogapps har Mofibo også valgt at differentiere lyd og e-bøger, hvilket gør det nemt at finde ud af, hvilke formater der er tilgængelige for bøgerne. Ligesom enhver anden lydbogapp kan du synkronisere offline læsebøger, men desværre med den begrænsning, at du kun kan have 3 bøger hentet på samme tid.

E-boglæseren holder meget god kvalitet og lader dig ændre skriftstørrelse, skrifttype, baggrundsfarve (hvid, mørk, lys) og lysstyrke. Dette giver dig en god og justerbar læseoplevelse, uafhængigt af hvilken slags enhed og skærmstørrelse du læser fra.

Mofibos app virker i øjeblikket ikke på Window-telefoner. Hvis det er tilfældet at du er ejer af sådan en telefon, anbefaler vi Storytel til at understøtte deres operativsystem.

Mofibo

Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 14 dage, ingen rabatkode er påkrævet!

129 kr/måneden

Kategorier

Som tidligere nævnt har Mofibo opdelt sine kategorier for danske og engelske lydbøger, og derfor er kategorierne forskellige. I alt har Mofibo 11 kategorier:

 • Skønlitteratur
 • Krimi
 • Spænding
 • Biografier
 • Kærlighed & erotik
 • Fantasy & science fiction
 • Klassikere
 • Børn
 • Business
 • Young adult
 • Books in English

Mofibo eller Storytel

Spørgsmålet om hvilken app der er bedst mellem Mofibo og Storytel bliver ofte stillet på grund af deres fælles ejere, og ifølge os er svaret simpelt; Mofibo. I betragtning af at de to abonnementer har samme månedlige omkostninger, er vurderingen simpelthen baseret på, hvilken tjeneste der har det bredeste udvalg og bedste app. Mofibo har i øjeblikket overtaget på Storytel på begge disse punkter. De har det bredeste udvalg af alle lydbøger på det danske marked, og appen er ekstremt god med mange nyttige funktioner. Ud over det bredere sortiment har Mofibo også flere små detaljer og smarte funktioner, der gør tjenesten lidt bedre, ligesom at dele det de lyttede til, til deres venner.

Mofibo

Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 14 dage, ingen rabatkode er påkrævet!

129 kr/måneden


Storytel

Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!

129 kr/måneden

Mofibo gavekort

Gavekort bliver altid værdsat, og hvad kan det være bedre end at få ubegrænset lydbøger som gavekort?

Mofibo tilbyder tre forskellige gavekort:

3 måneder – 387 kr

6 måneder – 774 kr

12 måneder – 1548 kr

Den månedlige pris er tilsvarende et almindeligt abonnement. Hvis du sender gavekortet til en person, der ikke har brugt Mofibo tidligere, begynder deres gratis 14 dage først, så dagene ikke bliver fratrukket dem, der er betalt med gavekortet. Altså hvis du køber et 3 måneders gavekort til en person, der ikke har brugt Mofibo før, får de 14 dage + 3 måneders gratis lytning.

Gavekort sendes via e-mail, og kan aktiveres så snart betalingen er gennemført.

Gavekort skal indløses inden for 12 måneder efter købsdato for ikke at udløbe.

Opsig Mofibo

For dem der ønsker at opsige sit Mofibo-abonnement, er den nemmeste måde at logge ind på deres hjemmeside på fanen “Selvbetjening” og logge ind med de oplysninger du har angivet, enten din e-mail eller din Facebook-profil. Når du er inde, vil du straks se abonnement fanerne, hvor du kan administrere dit abonnement og annullere det. Det tager ikke mere end et minut.

Når du har afmeldt dit abonnement, fratrækkes ingen penge, og du kan lytte til næste betaling er planlagt. Hvis du prøver Mofibos gratis periode, kan du til enhver tid afmelde dig uden at penge fratrækkes, så længe du gør det indenfor prøveperioden.

9.5 Total Score
Bedste lydbogapp på markedet!

På grund af sine mange smarte funktioner, brede udvalg og brugervenlig app har vi på Allelydbøger.dk valgt Mofibo som den bedste lydbogtjeneste. Der er altid noget godt at lytte til på Mofibo, og hvis du vil læse bøgerne, er der også en stor ebook-læser.

Udbud
9.5
Anvendelighed
9
Værdi for pengene
9.5
PROS
 • Bredt udvalg af lydbøger
 • Bedste app
 • Du kan se hvad dine venner lyttede til
 • Ingen bindings tid
Add your review
Vær den første til at kommentere!

   Leave a reply

   Your total score

   Allelydbogapps - gratis lydbøger