Storytel

Storytel er i dag fusioneret med Mofibo

Mofibo

Storytel er i dag fusioneret med Mofibo, og de findes ikke længere. I forbindelse med fusionen har Mofibo fået et endnu større udvalg og bedre funktioner, hvilket styrker deres position som den bedste lydbogstjeneste på markedet.

For dig, der vil læse om Storytels udvalg inden fusionen, så findes denne information om tjenesten nedenfor, men du, der vil lytte til lydbøger gennem dem, skal i stedet lave en konto hos Mofibo.

Storytel blev grundlagt i 2005 under navnet Bokilur, men ændrede dette til Storytel i 2007. Tjenesten voksede hurtigt til at blive en af de største i Sverige og efterfølgende i Danmark. I 2016 opkøbte Storytel Mofibo og drev begge varemærker separat frem til starten af 2019, hvor Storytel blev integreret med Mofibo. Informationen nedenfor er derfor ikke længere aktuel.
Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Om Storytel

Storytel blev grundlagt i 2005 under navnet Bokilus, men ændrede i 2007 til Storytel. Siden da, er de hurtigt vokset til at blive en af de førende tjenester for lydbøger.

Storytel har et af de bredeste udvalg af lydbøger fra alle udbydere på markedet og er også det selskab, der har aftaler med de fleste udgivere i Danmark, hvilket er en af grundene til deres brede udvalg. I mange tilfælde er Storytels titler både lyd og e-bøger, der hjælper dig med at forbruge bøger på din måde, uanset hvor du er. Nu har du også mulighed for at prøve tjenesten gratis i 14 dage uden bindings tid!

Storytel

Hjemmeside: www.storytel.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS, Windows Phone
Andre platforme: Windows 10, Browser (Chrome, Firefox, Safari)
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 14 dage
Månedlig gebyr: 129 kr pr. måned
Kontakt: support@storytel.dk

Storytel salgskode & rabat

Med Storytels rabatkode er der lige nu 14 gratis dage at hente, hvor du kan prøve appen og lytte til eller læse alle deres bøger. Der er ingen bindings tid, hvis du vil prøve udbuddet, hvilket betyder at du kan til enhver tid opsige dit abonnement.

Hvis du har prøvet tjenesten tidligere og dermed har en eksisterende konto, vil Storytel give dig mulighed for at genoptage tjenesten for kun 9 kroner i den første måned, hvorefter det vil koste yderligere 129kr for at abonnere på tjenesten. Hvis du vil udnytte denne rabat, skal du blot besøge deres hjemmeside, og tilbuddet vises på skærmen uden at skulle gøre noget.

Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Storytel på flere enheder

Et typisk spørgsmål om Storytels tjeneste er om du kan dele det, det vil sige at anvende samme Storytel abonnement på flere enheder, og svaret er ja. Uanset om dette er en fejl eller ej, da Storytel selv har skrevet på sin hjemmeside, at kun en bruger kan lytte ad gangen. De har derfor ikke skrevet ud af antallet af brugere en Storytel abonnementmåtte have, men vi på Allelydbogapps.dk har været to personer på samme abonnement uden at støde på nogen problemer.

For at dele en Storytel-konto behøver du kun at downloade Storytel-appen på din smartphone og logge ind med de samme oplysninger. Du kan derefter lytte til lydbøger samtidig uden at afbryde afspilningen hos nogen. Når en bog lyttes på en anden end dig selv, vises en popup-meddelelse når du logger ind med en anmodning om at gemme bogmærket fra den andens session. Hvis du ikke vil genoptage bogen som du deler kontoen med, skal du blot klikke på nej, og du vil beholde dine egne bogmærker (dette påvirker ikke hvem du deler kontoen med).

Storytel abonnement

Et Storytel abonnement har ingen bindingstid, og du kan også prøve tjenesten helt gratis i 14 dage for at beslutte, om du vil fortsætte med at bruge tjenesten. Du kan derefter registrere og prøve tjenesten i 14 dage og derefter afslutte dit abonnement uden at betale en enkelt krone. For at afprøve tjenesten skal du indtaste dine kortoplysninger, uden at du bliver fratrukket penge hvis du ikke ønsker at fortsætte tjenesten efter den prøveperioden. Værd at huske er du ikke kan fortsætte med at lytte efter at du har afmeldt dit abonnement, så afmeld ikke straks indtil du tester tjenesten udførligt. Tidligere var der forskellige typer af Storytel abonnementer, en med begrænset lytning og en med ubegrænset. I dag forbliver kun abonnementet med ubegrænset lytning, som koster 129kr pr. måned.

Storytels app

Storytel app er meget brugervenlig og let at navigere rundt i. Det gør det nemt at begynde at lytte til bøger og senere fortsætte med hvor du eventuelt forlod en bog. Når du søger efter bøger, kan du let prøve bøgerne for at afgøre, om du vil høre eller læse det hele. For at lytte til hele bogen kan du nemt gemme bogen med et tryk på en knap til din bogreol hvor du finder alle dine bøger.

Når du har forbindelse til wi-fi, kan du downloade bøger direkte fra appen og holde dem gemt der så længe du vil og slette dem når du har lyttet til dem. Dette gælder både lydbøger og e-bøger. På den måde behøver du ikke bruge mobildata til at lytte, og er en fordel når du ikke har internet dækning. Blandt dine kontoindstillinger kan du se hvilke lydbøger du har synkroniseret offline og nemt fjerne de bøger, du ikke længere vil have. Du kan gemme så mange bøger, som du vil i offline-tilstand, så længe du har plad på din smartphone.

Storytel app

Storytels grænseflade

Når du læser e-bøger i appen, kan du nemt tilpasse teksten og farverne, som du vil have det. Der er tre forskellige størrelser af teksten, normal, stor og super stor. Der er også tre forskellige baggrundsfarver til bøgerne, hvide, sepia (beige) og nat. Sidstnævnte er til dem, der ønsker at læse i mørket og også dæmpe skærmens lysstyrke såvel som oplyse dele af teksten når du klikker på den, for at alt ikke lyser samtidigt og anstrenger øjnene. En anden smart funktion i appen, der også er knyttet til sene aftener, er søvn-timer. For dem der kan lide at lytte til lydbøger, før de går i seng, er dette en af de mest nyttige funktioner. Det giver dig mulighed for nemt at bestemme, hvor længe du vil have bogen til at blive spillet, før den slukker, så du ikke behøver at spole hele bogen eller tænke på at slukke for den når du vågner.

For dem der ønsker at høre bogen i et hurtigere tempo, er det også muligt. I Storytels app kan du vælge om bogen spilles i 0.75x, 1x, 1.25x, 1.5x, 1.75x eller 2x originalhastigheden.

Du kan også gennemgå bøgerne og læse andres anmeldelser i oversigtsfanen. Der kan du give bogen en rating fra 1-5 stjerner.

Hvis du ved hvad du leder efter, kan du nemt begrænse hvad du vil have at Storytable skal vise dig i appindstillingerne. Der kan du filtrere boglisterne for kun at se lydbøger, e-bøger, danske titler eller engelske titler.

Endnu en smart funktion i appen er, at hvis du begynder at lytte til en bog, kan du problemfrit begynde at læse den i ebook-læseren i stedet. Funktionen fungerer ens, hvis du begynder at læse en bog og du vil begynde at lytte til den i stedet.

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Kategorier & navigation

Storytel har opdelt alle lydbøger i kategorier for at gøre det så nemt som muligt for dig som kunde at finde det du leder efter. De tilgængelige kategorier er:

 • Børnebøger
 • Erotik
 • Klassikere
 • Romaner
 • Harlequin
 • Biografier
 • Fakta
 • Digte
 • Sprog
 • Krimier
 • Fantasy & Sci fi
 • Noveller
 • Thriller
 • Økonomi & Business
 • Historie
 • Personlig udvikling
 • Ungdomsbøger

Når du er i en kategori, kan du se de forskellige toplister, de engelske bøger og de nyere titler. Hvis du klikker på alle titler, kan du nemt filtrere efter format (lydbøger eller e-bøger) og sprog (dansk eller engelsk titler), ligesom i indstillingerne. Hvis du ikke rigtig ved hvad du leder efter, kan du også sortere boglisten ved at:

 • Mest læst i sidste uge
 • Mest læse nogensinde
 • Titel A-Å
 • Forfatter A-Å
 • Højeste bedømmelse øverst
 • Seneste udgivelser øverst

Storytel gavekort

At give et Storytel gavekort er den perfekte gave til dine læseheste venner. Gavekortene er lettere købt på Storytels hjemmeside, og der er fire forskellige varianter:

1 måned – 129kr

3 måneder – 387kr

6 måneder – 774kr

12 måneder – 1548kr

Du kan enten betale med kort eller med SAS Eurobonus point. Man kan også godt købe Storytel gavekort til dem der allerede har en konto. Når modtageren indtaster koden (som også er tilgængelig direkte på Storytels hjemmeside), forlænges perioden ganske enkelt baseret på gavekortperioden, og penge trækkes ikke fra kortet, indtil gavekortet udløber. En konto oprettet af gavekort har nøjagtigt de samme funktioner og tilbud som en konto, der oprettes ved regelmæssig registrering, og du behøver ikke at afslutte noget, når perioden udløber, hvis du ikke vil fortsætte. Et gavekort er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.

Opsigelse af abonnement

Hvis du vil annullere dit Storytel-abonnement, behøver du ikke bekymre dig om lange vanskelige processer. Indtast blot “Mine sider” i browseren (den slutter ikke i appen), klik på “Min konto” og anullere den. Når dit abonnement er blevet annulleret, modtager du også en bekræftelses e-mail, der bekræfter, at dit abonnement på Storytel er blevet opsagt.

Betalningsmuligheder

Der er to betalingsmuligheder for et Storytel-abonnement. Den første er kortbetaling, enten VISA eller Mastercard, så længe du har muliggjort online betalinger. Den anden er SAS Eurobonus point, som du akkumulerer, hvor du optjener point gennem SAS og deres partnere. Disse kan bruges til at købe et gavekort, som du kan indløse til dig selv (eller en anden).

Ofte stillede spørgsmål om Storytel

Storytel eller Mofibo?

Vi får ofte spørgsmålet fra vores læsere, hvilken app vi anbefaler; Storytel eller Mofibo. De to apps ligner hinanden, både hvad angår design og rækkevidde, men i vores test blev Mofibo stemt til den bedste lydbogapp, og det er det, vi anbefaler til vores læsere, der vælger mellem de to tjenester.

Kan jeg bruge Storytel i udlandet?

Ja, du kan godt bruge Storytel i udlandet så længe du har internetforbindelse. Det anbefales, at du henter bøgerne til offline-tilstand, da roaminggebyrer er dyrere i udlandet, og streaming af bogen kan være meget dyr.

Hvad er Storytels pris?

Storytel koster 129kr om måneden. Tjenesten har kun en abonnementsblanket, og for det månedlige gebyr på 129 kr får du ubegrænset lytning. De første 14 dage vil nye brugere få gratis, og de kan opsige tjenesten når de vil, uden at der hæves penge. De der tidligere har brugt Storytel, kan genaktivere tjenesten for 9 kr. den første måned.qqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden
8.5 Samlet score
Rigtig godt app med bredt udvalg

Storytel har et bredt udvalg af lydbøger, men er knap så brugervenlig som andre lydbog apps. Hvis Storytel fortsætter med at udvikle sin app, vil tjenesten helt sikkert være en af de bedste på det danske marked.

Udbud
9
Værdi for pengene
8.5
Anvendelighed
8
Fordele
 • Stort udvalg af lyd- og e-bøger
 • Ubegrænset offline synkronisering
 • Ingen bindings tid
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Din bedømmelse

Lydbøger
Logo