BookBeat

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Fra 59 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode

Prøv BookBeat gratis i 2 måneder!

BookBeat er en af Danmarks mest populære lydbogstjenester med et stort udbud af lydbøger. I vores tests skinner BookBeat igennem som en af de bedste lydbogstjenester på markedet.

Du har lige nu muligheden for at prøve BookBeat gratis i 2 måneder. Det er helt uden krav om yderligere binding og kan opnås med rabatkoden “alle2mdr”.

Om BookBeat

BookBeat er en af Europas største lydbogstjenester med fleksible abonnementer designet til forskellige behov. Tjenesten blev lanceret i Sverige i 2015 og ejes af et af Europas førende forlag, Bonnier Books. Med det kendte brand i ryggen blev appen straks populær og tiltrakte mange kunder. “Altid mulighed for gode bøger” er BookBeats løfte til brugerne, hvilket de vil opnå ved at gode historier aldrig er længere end ét klik væk fra brugerne.

Det ses klart og tydeligt at Bonnier har satset benhårdt på sin lydbogsapplikation: Den har et af de bredeste udvalg af lydbøger kombineret med et lækkert layout, hvilket fører til en glimrende brugeroplevelse.

BookBeat er et stærkt valg, for de som søger et bredt udvalg af lyd- og e-bøger samt en let og navigerbar app. Lige nu kan du prøve tjeneste helt gratis i 2 måneder med vores eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Hjemmeside: www.Bookbeat.dk

Kompatible styresystemer til mobil: Android, IOS

Mulighed for offlinelytning: Ja

Mulighed for e-bøger: Ja

Gratis prøveperiode: 1 måned (2 måneder via Allelydbogapps.dk)

Pris per måned for streaming:

Basic: 59 kr/mån og 20 timer/mån

Premium: 99 kr/mån og 50 timer/mån

Umlimited: 129 kr/mån og 100 timer/mån

49 kr for hver ekstra bruger i samtlige abonnementer (op til 5 profiler).

Kontakt: info.dk@Bookbeat.com

Bookbeat

BookBeat kampagne – og rabatkode 2024

Med vores eksklusive rabatkode “alle2mdr” får du som ny bruger BookBeat Basic gratis i 2 måneder i stedet for de 30 dage, som ellers er standard. Du kan til enhver tid afbryde tjenesten, uden at der trækkes penge fra din konto. Det eneste du skal gøre for at aktivere rabatkoden er at klikke dig videre til siden her eller på knappen nedenfor – så er rabatkoden allerede udfyldt for dig. Ved oprettelse skal du indtaste betalingsinformation, men du kan på ethvert tidspunkt indenfor de første 2 måneder afbryde tjenesten, uden at der trækkes penge fra din konto.

Under prøveperioden får du adgang til BookBeats Premiumabonnement med ubegrænset streaming. Hvis du vælger at fortsætte med tjenesten efter prøveperioden ligger dine betalingsinformationer allerede klar, så du let kan gå over til et betalt abonnement.

Sådan aktiverer du BookBeats rabatkoder

Rabatkoderne til BookBeat er typisk udfyldt på forhånd, men hvis du løber ind i problemer, kan du følge vores guide nedenfor:

Trin 1: Klik dig ind på BookBeats startside og tryk på knappen: “Lyt gratis i 1 måned”. Vælg derefter “Påbegynd aktivering med rabatkode”.

Trin 2: Klik på “Jeg har en rabatkode”.

Trin 3: Opret din BookBeat konto ved at indtaste dine personlige detaljer og angiv din rabatkode.

Trin 4: Indtast din betalingsinformation. Husk at der ikke trækkes penge fra dit kort, hvis du vælger at annullere abonnementet inden prøveperioden ophører.

Trin 5: Lyt frit og gratis til BookBeats lydbøger så længe rabatkoden er gyldig!

BookBeat
BookBeat har et bredt udvalg af lydbøger og en brugervenlig app. Med den fantastiske e-bogslæser er BookBeat også det indlysende valg for dig, som kan lide at læse e-bøger. Nu kan du prøve deres service i 2 måneder med vores eksklusive rabatkode “alle2mdr”.
Fra 59 kr/måneden

BookBeats abonnement

BookBeat har tre forskellige abonnementer med forskellige omkostninger og mængder af tilgængelig streaming:

Basic – koster 59 kr/mån og giver mulighed for 20 timers streaming hver måned. Basic er det oplagte valg for dem, der ikke lytter så meget: Abonnementet har en lav månedlig pris og giver mulighed for at lytte til ca 2.5 gennemsnitlige lydbøger hver måned.

Premium – koster 99 kr/mån og giver brugerne 50 timers streaming hver måned. Det er sjældent at bruger lytter mere end 100 timer om måneden, hvilket gør premiumabonnementet til et glimrende valg for de fleste kunder.

Unlimited – koster 129 kr/mån og giver brugerne 100 timers streaming hver måned.

Det er fælles for abonnementerne at alle bøger er tilgængelige, du kan annullere aftalen når du vil, og du kan tilføje op til 4 ekstra profiler (5 i alt) for 49 kr pr. profil.

Der er tilmed ingen bindingsperiode ved de forskellige abonnementer, hvilket betyder, at du kan annullere dem, når du vil uden at skulle betale yderligere gebyrer eller vente på, at det annulleres (dette gælder også for ekstra brugere, som kan tilføjes til en familiekonto). BookBeat giver dig derudover chancen for at prøve deres premiumabonnement gratis i 60 dage, så du i ro og mag kan vurdere, om du vil fortsætte med at bruge deres service. For at få adgang til prøvperioden skal du indtaste dine betalingsinformationer, men der trækkes ingen penge fra kortet, før din gratis prøveperiode udløber (og du altså vælger at fortsætte abonnementet).

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan starte prøveperioden for så at annullere abonnementet med det samme, og stadig beholde adgangen til BookBeat. Efter abonnementet annulleres har du ikke længere adgang til lydbøgerne, også selvom du ikke har brugt hele prøveperioden. Du kan imidlertid lytte gratis i optil 42 dage, og først derefter fjerne dine betalingsinformationer, uden at skulle betale noget som helst.

For at få adgang til din gratis prøveperiode skal du klikke på linket nedenfor og oprette en konto. Derefter downloader du appen i enten App Store eller Google Play, og logger ind med de oplysninger, som du indtastede da du oprettede dig.

BookBeats udvalg

Det ses tydeligt at BookBeat er støttet af det store forlag Bonnier, da de har en bred vifte af bøger i alle forskellige genre. Som abonnent hos BookBeat får du også adgang til de nyeste udgivelser, så snart de kommer på markedet. Mofibo og Nextory er de eneste lydbogstjenester med et lignende udbud.

 • Skønlitteratur
 • Faglitteratur
 • Krimi & Spænding
 • Romantik
 • Børnebøger
 • Ungdom/YA
 • Sci-fi & Fantasy
 • Personlig udvikling
 • Biografier
 • Klassikere
 • Historie
 • Rejse & Adventure
 • Business & Økonomi

I hver kategori kan du også tilgå underkategorier for at gøre det endnu lettere at finde det, som du leder efter. Hver hovedkategori har ca. 5-6 underkategorier.

Opsigelse BookBeat

Hvis du ønsker at annullere dit BookBeat-abonnement, tager det ikke længere end et par minutter. Det eneste du skal gøre er at logge ind på din konto via hjemmesiden og derefter klikke på “Afmeld abonnement”. Da BookBeat ikke har nogen bindingsperiode, trækkes der ingen penge i forbindelse med opsigelsen.

Ofte stillede spørgsmål og svar om BookBeat

Hvad koster BookBeats?

BookBeats koster 59-129 kroner om måneden med mulighed for at tilføje op til 4 ekstra brugere for 49 kroner pr. ekstra bruger.

Dette gør BookBeat til den billigste lydbogstjeneste i Danmark.

Med BookBeats premiumabonnement får du 100 timer streamning af alle tjenestens lydbøger og e-bøger samt ubegrænset adgang til offline-synkronisering. Der er heller ingen bindingsperiode for abonnementet.

De første 2 måneder kan du bruge tjenesten helt gratis, og du kan annullere dit abonnement, når du vil, hvis du bruger rabatkoden “alle2mdr”.

9.5 Samlet score
Bedste lydbogapp på markedet!

BookBeats lydbogsapp er hurtigt blevet den bedste på markedet og er et glimrende valg for dig, som vil have en brugervenlig lydbogs-app med et stort udvalg.

Udbud
9
Anvendelighed
9.5
Værdi for pengene
9.5
Fordele
 • Stort udvalg af lydbøger
 • Den billigste lydbogstjeneste på markedet
 • Letanvendelig mobilapp
 • Ingen bindingsperiode
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Din bedømmelse

Lydbøger
Logo