Om os

Hej og velkommen til Allelydbogapps.dk!

Hvor sjovt at du er interesseret i lydbøger, fordi det er vi også!

Os der skabte og driver denne side er et par rigtige bogorme, der opdagede en verden af lydbøger for nogle år siden. Siden da har vi været helt grebet og lytter rigtig meget for vores eget bedste. Grunden til at vi har oprettet siden var at vi følte os nødsaget til at dele vores bedste tips for at give andre en god oplevelse. Dette kræver at man vælger den rigtige app, som er sværere end du måske tror. Vi har selv været igennem forskellige forhandlere og komplicerede systemer for at få hænder på lydbøger, men nu er der heldigvis apps der gør det meget nemmere.

Men at vide hvilken app du skal vælge, kan være lige så svært som at vide hvilken forhandler du vælger, hvorfor vi følte at det ville være en god idé at hjælpe dig lidt på vej. I vores år som lydbog fanatikere, har vi nemlig brugt alle apps på markedet grundigt og har derfor fået et godt billede af hvilke fordele og ulemper der er For at gøre det klart for jer der har fundet vej hertil, har vi gennemgået alle de lydbogtjenester og givet dem en bedømmelse baseret på kriterier som udbud, appkvalitet og hvordan overkommelige det er. For at komme til listen over apps på markedet, anbefaler vi at du klikker på vores bedst i test liste, hvor du nemt kan se de endelige karakter, klikke gennem anmeldelser og også lære om de forskellige tilbud ved at klikke videre fra vores side.

Hvis du vil kontakte os, kan du sende os en email på adressen nedenfor. Vi gennemgår vores emails så ofte som vi kan og forsøger at besvare eventuelle spørgsmål, vi får. Selvom vi stræber efter at besvare alle de spørgsmål, du måtte have, direkte på siden, kan der altid være noget, der føles uklart, så ingen spørgsmål er for små!

Glem ikke, at hvis der er noget du vil kommentere angående en app, kan du gøre dette under gennemgangssiderne. Der kan du også gennemgå apps selv, noget vi virkelig sætter pris på, for at give andre så mange alsidige anmeldelser så vidt muligt.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Allelydbogapps.dk er ikke en separat lydbog service, vi giver vores læsere information om de forskellige tjenester og hjælper dem med at vælge den rigtige for dem. I nogle tilfælde modtager vi erhvervsbidrag når vores besøgende opretter konti via vores links. Denne forretningsmodel er kendt som ”affiliate marketing”. Dette påvirker dog ikke vores vurderinger. Vi anbefaler tjenester fuldstændig uafhængigt og med vores læsere i tankerne.

 

Kontakte os

info@traffic-dog.com

Lydbøger
Logo