E-bøger gratis i op til 2 måneder

E-bøger er en forkortelse for elektroniske bøger og er bøger, der kan læses på digitale enheder som smartphones, tabletter og almindelige computere.At lytte til e-bøger er hurtigt blevet meget populært på grund af det nemme format, og at udbuddet stiger gevaldigt. Stort set alle bøger der udgives i printformat, er nu også udgivet som e-bøger. At bringe din bog uanset hvor du er, er ikke længere nødvendigt, nu er det nok med din smartphone eller tablet, som du kan tage frem når det passer dig!

Den enkleste og nemmeste måde at læse og finde e-bøger på er at gøre det gennem lydbogapps, hvor du kan få adgang til flere tusinde e-bøger med ubegrænset læsning til en lav månedlig pris. For dem der ikke ønsker et abonnement, kan du også købe e-bøger hos forhandlere.

E-boger

Bedste apps til e-bøger 2024

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage
 • 4Ereolen
  Gratis prøveperiode
  -
  • Tjenesten er gratis
  • Velkendt mærke
  0 kr/måneden
  Lyt gratis

E-bøger applikationerne fungerer således at du får mulighed for at lytte til eller læse alle e-bøger, der er tilgængelige i tjenesten sortiment, til et fast månedligt gebyr på 59-129kr pr. måned. Alle tjenester tilbyder 30 – 60 dage gratis læsning uden en bindingsperiode. Det betyder at du kan prøve tjenester, som Mofibo gratis i 30 dage og annullere dit abonnement uden at koste dig noget.

I vores test er Mofibo den bedste app til e-bøger, der har det bredeste udvalg af e-bøger og en rigtig god e-boglæser. Når du prøver tjenesten, vil du i løbet af prøveperioden have adgang til deres fulde sortiment af lyd- og e-bøger.

I Mofibos boglæser kan du justere alt fra tekststørrelse til baggrundsfarve for at tilpasse din læseoplevelse. Hvis du hellere vil lytte til bogen i et kort øjeblik, kan du nemt skifte til lydversionen, der genoptages, hvor du forlod.

For at vide om titlen du leder efter findes som e-bog, skal du bare klikke på bogen og kigge efter ikonet, der angiver at den er læsbar, der står altid hvilket format bogen er tilgængelig i.

Om e-bøger

Oxford Dictionary of English definerer e-bøger som “En elektronisk version af en trykt bog, der kan læses på en computer eller håndholdt enhed, der er oprettet specifikt til det formål“. Selv om smartphones ikke er specielt designet til at læse e-bøger, i modsætning til e-boglæsere, kan de fungere udmærket at læse med.

Der er mange fordele ved e-bøger:

 • Du har altid bøger tæt på hånden på din smartphone.
 • En e-bog optager intet plads ud over hukommelsen til din telefon eller tablet.
 • Du forbedrer din forståelse og læsningshastighed.

Sammenlignet med trykte bøger har bogen en stor fordel i sit format, du behøver ikke bekymre dig om at huske den hver gang du forlader hjemmet, og du skal ikke ud af hjemmet for at købe bøger (hvis du opretter en konto hos en app), men kan downloade dem direkte til din enhed.

Køb e-bøger

Køb af e-bøger er en god mulighed for dem, der ikke læser så meget hver måned og dermed ikke får større værdi fra den ubegrænsede læsning, som e-bøgerne tilbyder.

En anden fordel ved at købe e-bøger er at du kan beholde dine bøger – det kan du ikke med nogen apps. Hvis du opsiger dit abonnement med f.eks. Nextory, mister du adgangen til dine bøger.

Der er flere forskellige forhandlere af e-bøger, men den bedste for dem der leder efter billige e-bøger, er Saxo, som har et stort udvalg og hurtig levering.

Købte bøger kan læses på både smartphones og tablets, hvis du ikke har en e-boglæser.

Populære e-bøger

Blandt vores boganmeldelser kan du læse om de bedste lyd- og e-bøger, som vores redaktion har bedømt.

Ud over tips om gode e-bøger kan du læse, hvor du kan lytte til dine e-bøger gratis.

Faglitteratur som e-bog

Der er stor efterspørgsel efter faglitteratur som e bøger. Det er normalt ret svært at finde, da det for det meste er skønlitteratur der konverteres til e bøger, men slet ikke umuligt. Den tidligere nævnte e-forhandler Ereolen har et meget bredt udvalg af faglitteratur i e-bogformat.

Så hvis du leder efter faglitteratur, anbefaler vi at du først kigger på Ereloen. Hvis bogen ikke er der, kan du vende tilbage til de andre lydbogapps for at se om de har bogen.

E-bøger gratis

Gennem samtlige e-bogsapps kan du læse e-bøger gratis i 14-30 dage. Alt du skal gøre er at oprette en konto hos den tjeneste du foretrækker og begynde at læse, efter at du har læst dine bøger gratis i 14-30 dage, vil din prøveperiode blive overført til et betalende abonnement.

En anden fantastisk måde at læse bøger gratis på er at låne dem fra biblioteker, du kan gøre dette på stedet og over internettet. For at låne e-bøger fra biblioteker skal du oprette en konto for at downloade e-bøgerne, hvor du kan få adgang til dem. E-bøger fra biblioteker, ligesom enhver anden e-bog, kan du læse, hvor det passer dig bedst, i din computer, på din tablet, mobiltelefon eller i din e-boglæser.

Lydbøger
Logo