Nextory

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Fra 99 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Prøv Nextory gratis i 45 dage!

Nextory er en lydbogstjeneste, der blev oprettet i 2013 i Sverige under navnet E2GO. I 2019 kom tjenesten til Danmark, og siden har Nextory etablerat sig som en af de bedre udbydere af lydbøger.

Nextory tilbyder et bredt udvalg af lydbøger inden for enhver genre til et lavt månedsgebyr og med flere forskellige abonnementer.

Lige nu har du mulighed for at prøve Nextory gratis i 45 dage uden bindingstid.

Info

Hvad vil du vide om Nextory?

8.5
Samlet score

Prisvenlig og fleksibel lydbogstjeneste

Nextory er en af de billigste lydbogstjenester på markedet. For kun 99 kr./md. får du adgang til flere tusind lydbøger i enhver tænkelig genre. Nextorys app er særdeles brugervenlig, og indeholder mange smarte funktioner til dig, der gerne vil lytte til lydbøger eller læse e-bøger. Nextory har desuden en række forskellige abonnementsformer, der gør det let for dig at finde noget til din smag.

Udbud
8.5
Anvendelighed
9
Værdi for pengene
8.5

Fordele
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
 • Prisvenlig tjeneste
 • Ingen binding

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments

Om Nextory

Nextorys udtrykkelige vision er at tilbyde kunderne de bedste lydbøger på markedet. Eftersom Nextory nu har eksisteret i flere år og i adskillige lande, må det konstateres, at Nextory er godt på vej til at opfylde målsætningen. Nextory samarbejder i dag med de fleste større forlæggere, og kan derfor tilbyde et prisvenligt sortiment af lydbøger og e-bøger.

Ud over Danmark og Sverige er Nextory også aktiv i Tyskland og Finland.

I anbefalingerne længere nede på siden finder du information, så du kan afgøre om Nextory er noget for dig.

Nextory

Hjemmeside: www.nextory.dk
Kompatible operativsystemer: Android, iOS
Andre platforme: Nej
Offline-brug: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 45 dage
Månedligt gebyr: Fra 99 kr./md
Kontakt: kundeservice@nextory.dk

Nextory rabatkode 2024

Med vores ekskusive rabatkode kan nye brugere prøve Nextory gratis i 45 dage – uden ekstra indbetaling eller binding.

Det eneste du behøver at gøre for at aktivere Nextorys rabatkode er at klikke på vores link og oprette en konto via din e-mail eller Facebook. Du kan dog til enhver tid afbryde dit medlemskab inden for 45 dage – uden at vi trækker penge fra din konto.

I gratisperioden kan du selv vælge hvilke af vores tjenester, du vil afprøve (Basic, Premium & Unlimited), og ved udløbet af din prøvetid går dit abonnement automatisk over til at være et betalt abonnement, medmindre du har opsagt det inden da.

Nextory
Nextory er en prisvenlig og særdeles fleksibel lydbogstjeneste. Hos Nextory kan du finde tusindvis af bøger til en lav, månedlig pris – og Nextorys app er suveræn. Nye brugere kan få de første 45 dage gratis med vores eksklusive rabatkode.
Fra 99 kr/måned
Nextory

Nextorys unikke abonnementer

Nextorys abonnementer fungerer anderledes end de nærmeste konkurrenters. I stedet for bare at have ét abonnement som fx Mofibo så har Nextory hele tre abonnementstyper med forskellige indhold og priser, som er skræddersyet til dit individuelle behov.

Basic, 99 kr./md. for 30 timers lyttetid: Nextorys basic-abonnement er et godt valg for dig, der ikke lytter meget hver måned, og som derfor i stedet prioriterer et billigere abonnement. Nextory beskriver selv abonnementet som det, der giver mest for pengene, hvilket er sandt, hvis du spørger os. Med basic-abonnementet kan du have 4 profiler, men kun én person kan lytte i appen ad gangen.

Premium, 129 kr./md. for 100 timers lyttetid: Nextorys Premium-Abonnement giver dig som bruger mulighed for at streame lydbøger og e-bøger op til 100 timer til en månedlig pris på 129,-/måned. Abonnementet er perfekt til dig, der lytter meget hver måned og derfor ikke vil være begrænset.

Unlimited, 149 kr./md.: Premium-abonnementet tilbyder ubegrænset streaming og kan bruges af 4 profiler på samme tid. Perfekt til en familie.

Nextorys app

Nextorys app er særdeles brugervenlig, og har det samme farvetema som Nextorys hjemmeside – rød og beige. Du finder nemt frem til interessante lydbøger via de brugervenlige kategorier eller ved direkte søgning på fx titel eller forfatter. Det er et ekstra plus, at Nextorys app giver dig mulighed for at justere farver, margen, skriftstørrelse og lysstyrke, når du læser e-bøger – dermed får du den optimale læseoplevelse. Du kan selv tilpasse din e-bog, så den er helt perfekt for dig. At formindske skriftstørrelsen kan give dig en bedre læseoplevelse, fordi du ikke behøver at skifte side så ofte på din smartphone. Omvendt kan en øget skriftstørrelse være belejlig for brugere med dårligt syn.

Det er let at downloade lydbøger i Nextorys app for derefter at aflytte dem offline. Du kan have op til 20 lydbøger offline ad gangen.

Hvis du gerne vil komme lidt hurtigere igennem en lydbog, kan du øge afspilningshastigheden til 125, 150, 175 eller 200% af det normale tempo. Nextorys app har også en sleep timer – til dig, der gerne vil falde i søvn med en god lydbog i ørerne. Du kan indstille timeren til en række standardtider eller selv vælge din tid manuelt.

Kategorier

Nextory har 15 hovedkategorier for lydbøger og e-bøger, som du kan bruge til at finde frem til den genre og den bog, du har lyst til at høre/læse.

Nextory app
 • Krimi
 • Spænding
 • Børnebøger
 • Feelgood & Romantik
 • Biografier & selvbiografier
 • Skønlitteratur
 • Teenager & Unge
 • Fantasy & Science Fiction
 • Personlig udvikling
 • Faglitteratur
 • Samfund & politik
 • Tegneserier & humor
 • Livsstil
 • Letlæst
 • Erotik

Populære lydbøger hos Nextory

Her kan du finde et udvalg af de mest populære bøger, som du kan aflytte hos Nextory.

7 gode vaner – Lydbog

God lytning! 7 gode vaner - Lydbog

Den nu afdøde Stephen R. Covey kunne skrive både ledelseskonsulent, coach, forfatter og foredragsholder på CV'et. Selvhjælpsbogen "7 gode vaner" blev udgivet på engelsk tilbage i 1989, og danske ...

Game of Thrones lydbog

God lytning! Game of thrones lydbog

Game of Thrones som lydbog - hør den episke saga fra tv Sommerlængden formindskes. Vinteren kan vare en levetid. Og kampen for jerntronen er begyndt. Det vil strække sig fra syd, hvor varmen ...

Den Der Lever Stille – Lydbog

God lytning! Den der lever stille - Lydbog

Romanen Den Der Lever Stille er skrevet af Leonora Christina Skov. Det er en hjerteskærende fortælling om en datters svære forhold til sine forældre. Bogen er baseret på Leonora Christina Skovs egne ...

Sådan opsiger du Nextory

Det tager kun et par minutter at opsige dit Nextory-abonnement, og processen er nem og fri for unødvendige omsvøb. For at opsige dit Nextory-abonnement skal du bare logge ind – enten i en webbrowser eller via appen – og klikke på den relevante knap. Du har desuden mulighed for at angive din grund til opsigelsen – men det er ikke noget krav.

Efter din opsigelse har du stadig mulighed for at bruge Nextorys lydbøger, indtil din opsigelse træder i kraft, dvs. ved udløbet af dit abonnement. Hvis du fortryder din opsigelse i mellemtiden, kan du logge ind og genaktivere dit medlemskab. Derved får du igen adgang til alle dine gemte lydbøger, og kan fortsætte “hvor du slap”.

8.5 Samlet score
Prisvenlig og fleksibel lydbogstjeneste

Nextory er en af de billigste lydbogstjenester på markedet. For kun 99 kr./md. får du adgang til flere tusind lydbøger i enhver tænkelig genre. Nextorys app er særdeles brugervenlig, og indeholder mange smarte funktioner til dig, der gerne vil lytte til lydbøger eller læse e-bøger. Nextory har desuden en række forskellige abonnementsformer, der gør det let for dig at finde noget til din smag.

Udbud
8.5
Anvendelighed
9
Værdi for pengene
8.5
Fordele
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
 • Prisvenlig tjeneste
 • Ingen binding
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Din bedømmelse

Lydbøger
Logo