God lytning!

Den Der Lever Stille – Lydbog

Romanen Den Der Lever Stille er skrevet af Leonora Christina Skov. Det er en hjerteskærende fortælling om en datters svære forhold til sine forældre. Bogen er baseret på Leonora Christina Skovs egne oplevelser, og karakteriseres derfor som autofiktion – fiktion baseret på forfatterens eget liv og oplevelser. Bogen blev udgivet i 2018 til en varm modtagelse af kritikerne, og modtog rosende anmeldelser over hele linjen. Nu kan denne roman også fås som lydbog.

Giv dig selv en litterær oplevelse af de helt store med lydbogsudgaven af Den Der Lever Stille. Lydbogen er indtalt af forfatteren selv, hvilket gør den til en helt særlig og intim oplevelse – særligt i betragtning af, at denne roman er baseret på forfatterens eget liv. Nu kan du streame Den Der Lever Stille gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Den Der Lever Stille gratis som en lydbog i 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Den der lever stille - Lydbog

Udgivet (som lydbog): 11-01-2018

Forfatter: Leonora Christina Skov

Oplæst af: Leonora Christina Skov

Længde: 11 timer og 43 minutter

Sprog: Dansk

Genre: Roman

Udgiver: Politikens Forlag

Tilgængelige formater: Lydbog & e-bog

ISBN: 9788740046533

Bogens handling

Romanen er skrevet, efter at Leonora Christina Skov mistede sin mor, og nu vil fortælle hele historien om sig selv, sit liv og sit svære forhold til forældrene, der aldrig accepterede hende. Romanen følger den unge kvinde Christina. Hovedpersonen vokser op i et almindeligt parcelhus i Helsinge. I løbet af barn- og ungdommen må hun gøre sig umage for at behage sine forældre, der lever under meget klare retningslinjer for, hvad der er rigtigt og forkert.

Christina arbejder hårdt for at få gode karakterer i skolen – og ikke gøre sin skrøbelige mor ked af det eller sin hidsige far rasende. Da hun som ung kvinde flytter hjemmefra, får hun endelig muligheden for at begynde forfra. I København begynder hun på litteraturstudiet, og genopfinder sig selv under navnet Leonora. På trods af forældrenes fordømmelse forelsker Leonora sig i en kvindelig præst, og skaber et nyt liv og en ny identitet for sig selv.

Om forfatteren Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov debuterede med romanen Rygsvømmeren i 2003, og har siden udgivet seks romaner, inkl. Den Der Lever Stille, som er hendes seneste udgivelse. I 2019 blev Leonora Christina Skov tildelt en række priser for denne roman, der blev hendes mainstream gennembrud. Disse priser inkluderer Boghandlernes Pris, De Gyldne Laurbær, Bog & Ide’s forfatterpris, Martha Prisen, Spoken Word Prisen og endelig LGBT Danmarks Pris. Leonora Christina Skov har desuden længe arbejdet som litteraturanmelder og kulturkommentator.

Desuden blev Leonora Christina Skov kåret som Årets Kulturperson ved Danish Rainbow Awards i 2018. I 2005 dimitterede hun fra Københavns Universitet som mag. art i litteraturvidenskab. I en årrække herefter var hun litteraturanmelder for dagbladet Politiken – og senere hos Weekendavisen. Herudover deltager hun ofte i en række andre kulturprogrammer i danske medier, inklusive Smagsdommerne og Mads og Monopolet. Leonora Christina Skov bliver desuden hyppigt benyttet som debattør og meningsdanner i medierne samt som foredragsholder i diverse sammenhænge.

Flere populære lydbøger

9 Samlet score
Provokerende og tankevækkende

Den Der Lever Stille modtog ved udgivelsen varme anbefalinger fra en række anmeldere i dagspressen. Ud over en lang række positive kommentarer fra anmelderkorpset kan Den Der Lever Stille bryste sig af rigtig god respons fra læserne. Her er blot en enkelt af dem: "Det er en bog, som rammer de fleste, tror jeg. De hudløst ærlige skildringer kan enhver relatere til. Og så er fortællestilen helt nede på jorden, så alle kan følge med."

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo