Saxo

 • LydbogstjenesteGratis prøveperiodeInfoPrisApp
 • 1Saxo Premium
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis lytning
  • 30-dages gratis prøveperiode
  • Lyt ubegrænset offline & online
  • Ingen binding
  99 kr/måneden
  Lyt gratis i 30 dage

Prøv Saxo Premium gratis i 30 dage!

Saxo er en af Danmarks største og ældste boghandlere på nettet med et enormt udbud af både danske og engelske bøger.

Saxo Premium er Saxos egen lydbogstjeneste, som tilbyder ubegrænset streaming af lydbøger og e-bøger til den lave månedspris af 99 kr. pr. måned uden bindingstid.

Nye brugere kan prøve Saxo Premium helt gratis i 30 dage – der behøves ingen rabatkode!

Om Saxo

Saxo, som har eksisteret i mere end 50 år, er Danmarks største og ældste online boghandel med flere millioner tilgængelige titler. Saxo Premium er et abonnement, som nu tilbydes gratis til nye medlemmer i 30 dage.

Med Saxo Premium får du dit eget lommebibliotek med ubegrænset adgang til mere end 60.000 lyd- og e-bøger, uanset om du er online eller offline. Derudover gives der op til 20 % rabat på bogkøb hos Saxo, og alle Saxo Premium-abonnementer inkluderer gratis fragt af alle bøger.

Hvad enten du elsker at høre lydbøger i bilen, læse på mobilen i toget, hygge i sofaen med en fysisk bog eller ønsker at give en fantastisk gave, så er Saxo Premium uundværlig for dig. Efter din gratis prøveperiode på 30 dage koster Saxo Premium kun 99 kr. om måneden, og kan til enhver tid opsiges.

Hjemmeside: premium.saxo.com
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, iOS
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 30 dage
Månedligt gebyr: 99 kr. pr. måned
Kontakt: premium@saxo.com

Saxo rabatkode

Saxo Premium er et abonnement, der foruden at give dig gratis fragt, op til 20 % rabat på millionvis af bøger og en udvidet returret på 90 dage, også tilbyder et kæmpestort udvalg af e-bøger og lydbøger. Saxos e- og lydbogsbibliotek består af mere end 60.000 titler, som frit kan benyttes, uanset hvor du befinder dig, og om du er online eller offline.

Abonnementet tilbydes nu gratis som en prøveperiode på 30 dage, uden behov for rabatkode, så du selv kan mærke, hvor bekvemt det er altid at have dit eget bibliotek med i lommen. Nu kan du tage alle dine yndlingsbøger med på ferie sydpå eller på skiferie i Norge, uden at kufferten af den grund bliver tungere.

Efter prøveperioden på de første 30 dage koster Saxo Premium kun 99 kr. om måneden. Abonnementet kan opsiges når som helst.

Saxo Premium
Saxo Premium er en rigtig god lyd- og e-bogsservice, som giver abonnenten mange fordelagtige rabatter og tilbud. I forhold til Mofibo giver Saxo Premium dig måske ikke helt det samme udvalg af lydbøger, men det er absolut værd at prøve. Lige nu tilbyder Saxo dig et Saxo Premium-abonnement gratis i 30 dage.
99 kr/måneden

Saxos udvalg

Saxo er Danmarks største online boghandel, og hvis du tæller de trykte bøger med, så giver Saxo dig det største samlede udvalg af fysiske bøger, e-bøger og lydbøger. Saxo har op mod 11 millioner bøger til salg og er Danmarks absolut førende online boghandel, når det gælder antallet af bogtitler og fysiske bøger.

Et Saxo Premium-abonnement giver dig gratis adgang til 60.000 lyd- og e-bøger. Ser du derimod udelukkende på udvalget af e-bøger og lydbøger, så har Mofibo faktisk et langt større udvalg, da tjenesten udelukkende tilbyder lyd- og e-bøger.

Mofibo sælger ikke fysiske bøger og er ikke en klassisk boghandel som Saxo. Efter svenske Storytels opkøb af danske Mofibo har de nu Danmarks største udvalg af e-bøger og lydbøger.  Mofibo har alle de nyeste titler og tilføjer dagligt nye e-bøger og lydbøger i deres kartotek.

Saxo app

Saxo har en god og velfungerende app, som lader dig lytte til lydbøger og læse e-bøger. Du kan i appen læse både lyd- og e-bøger, som du har købt på Saxos hjemmeside, men du kan også tilmelde dig Saxo Premium, som giver dig ubegrænset adgang til over 60.000 e-bøger og lydbøger.

Ud af markedets 3 bedste apps til e-bøger og lydbøger er kombinationen Saxo app + Saxo Premium langt den billigste løsning. Der er ingen grænser for, hvor mange e-bøger og lydbøger du kan downloade, og appen har en fin oversigt over, hvilke lydbøger du er i gang med. Appen downloades enten i App Store (iOS/iPhones) eller i Google Play (Android/Samsung, HTC, Sony, mv.). Du skal logge på med dit Saxo brugernavn og adgangskode. Har du ikke en brugerprofil, skal du gå til hjemmesiden og oprette dig som medlem.

Opsigelse af Saxo Premium

Det er nemt at opsige Saxo Premium, og det kan gøres når som helst. For at opsige Saxo Premium går du til din brugerprofil under “Mit Saxo” og derefter ind på “Mit medlemskab”. Tryk på opsig, og dit abonnement kan nu opsiges. Du kan dog ikke opsige Saxo Premium de første 48 timer, efter det er bestilt. Opsigelsen er gældende, når du har modtaget en mail om, at du har opsagt dit abonnement.

De 3+ dages gratis prøveperiode på Saxo Premium får du ved at oprette dig som medlem på saxo.com, så du får en brugerprofil. Gå ind under Saxo Premium, og tilbuddet om 30 dages gratis prøve vil komme frem. Ønsker du ikke at fortsætte med Saxo Premium efter de 30 dage, følges samme procedure som ved opsigelse af løbende abonnement. Opsigelsen skal dog ske, inden de 30 dage udløber.

Saxo Premium
Saxo Premium er en rigtig god lyd- og e-bogsservice, som giver abonnenten mange fordelagtige rabatter og tilbud. I forhold til Mofibo giver Saxo Premium dig måske ikke helt det samme udvalg af lydbøger, men det er absolut værd at prøve. Lige nu tilbyder Saxo dig et Saxo Premium-abonnement gratis i 30 dage.
99 kr/måneden
7 Samlet score
Saxo Premium har mange fordele

Saxo Premium er et spændende alternativ for dig, som elsker lyd- og e-bøger, men som også elsker charmen ved at eje dine yndlingsbøger i trykt form. Et Saxo Premium-abonnement betyder nemlig ikke udelukkende, at du får adgang til de 60.000 gratis titler, som du kan læse eller lytte til på din smartphone eller tablet. Du får også særdeles gode rabatter, når du vælger at købe fysiske bøger, helt op til 20 % i rabat, og fragten er gratis. Du har desuden adgang til at købe lyd- og e-bøger, som ikke er inkluderet i Premium-abonnementet, men som stadig kan købes med en god Premium-rabat! Det er dine personlige præferencer, der bestemmer, om du foretrækker Saxo Premium eller andre apps som Mofibo, men med en prøveperiode på 30 dage til 0 kr. og helt uden binding er det gratis for dig at finde din yndlings lydbogstjeneste.

Udbud
7.5
Anvendelighed
7
Værdi for pengene
7.5
Fordele
 • Op til 20 % rabat på fysiske bøger
 • Fri fragt
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo