God lytning!

7 gode vaner – Lydbog

Den nu afdøde Stephen R. Covey kunne skrive både ledelseskonsulent, coach, forfatter og foredragsholder på CV’et. Selvhjælpsbogen “7 gode vaner” blev udgivet på engelsk tilbage i 1989, og danske læsere har siden 2009 kunne downloade den danske lydbog. Annette Rosenberg har oversat bogen fra engelsk til dansk og er en kvinde, der har mange års erfaring med oversættelser. Det er den erfarende skuespiller Henrik Jandorf, der lægger stemme til. I dag sælger selvhjælpsbøger i stor stil, og det er der måske en grund til. Med alle de mange muligheder, vi har i dag og valg, der skal tages, søger folk svar og råd til, hvordan de kan udnytte deres fulde potentiale både privat såvel som på arbejdet.

Stephen R. Coveys selvhjælpsbog rammer folk lige, hvor den skal ved at give nogle essentielle råd til, hvordan du kan omlægge din hverdag og skabe den forandring, du ønsker og længes efter. Den danske lydbog er lettilgængelig og let at forstå ligesom den amerikanske lydbog. Covey lavede i sin tid en forkortet lydbogsudgave af sin oprindelige bog. Lydbogen fremstår derfor skarp og skærer lige ind til benet. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med sig selv. Det er ligegyldig hvilken profession, om du er single eller er gift og har børn. Bogen favner med andre ord bredt, og bogen er siden dens udgivelse gået hen og blevet en klassiker og en af de allermest populære selvhjælpsbøger.

Nu kan du streame 7 gode vaner gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame 7 gode vaner som lydbog i op til 2 måneder.

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

7 gode vaner - Lydbog

Udgivet (som lydbog): 2009-08-21

Varighed: 3 timer, 54 minutter

Forfatter: Stephen R. Covey

Indlæst af: Henrik Jandorf

Sprog: Dansk

Kategori: Selvhjælpsbog

Forlag: Gyldendal Business

Tilgængelig format: Lydbog & e-bog

ISBN: 9788702077230

Bogens handling

Stephen R. Coveys “7 gode vaner” er en sand klassiker, og han er berømt for sine såkaldte 7 vaner. Først og fremmest er Coveys budskab, at du skal tage ansvar for dig selv. Det er vejen frem, hvis du vil være et ansvarligt menneske, selvsikker og have stor mod på livet. Bogen kan altså benyttes som et værktøj, der skal give dig personligt lederskab. Bogen er opdelt i de syv vaner, der er henholdsvis Vane 1: Vær proaktiv, Vane 2: Begynd med slutningen, Vane 3: Gør det første først, Vane 4: Tænk vind/vind, Vane 5: Søg først at forstå, derefter at blive forstået og Vane 6: Skab synergi samt Vane 7: Slib saven.

Selvom Stephen R. Covey, som nævnt, skrev bogen for efterhånden en del år siden, er oversættelsen tilpasset samfundet i dag, og Coveys 7 vaner er ligeså relevante, som de var for over 20 år siden. Ved at følge disse vaner trin for trin vil du blive guidet og få konkrete råd til, hvordan du kan klare og takle visse situationer og udfordringer. Bogen fokuserer på personlig og professionel effektivitet og koncentrerer sig om, hvordan du som kollega, privatperson eller leder kan skabe en forandring og gøre hverdagen mere effektiv. Det er tydeligt, at Covey havde mange års erfaring inden for sit felt. Der er med andre ord en grund til, at millioner af mennesker verden over har givet sig i kast med hans værk.

Om forfatteren Stephen R. Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) var amerikaner og havde i mange år beskæftiget sig med erhvervslivet som blandt andet coach og ledelseskonsulent. I 1989 udgav han “7 gode vaner” (The 7 Habits of Highly Effective People), og nogle år efter i 2004 udgav han “Den 8. vane” (The 8th Habit: From Effectiveness to Greatness). Ifølge Covey kan vi alle få kontrol over vores liv ved at følge visse principper. De 7 vaner skal således ses som værktøjer, du kan bruge til at få kontrol over dit eget liv. Den 8. vane tager skridtet videre og fokuserer på, at vi skal finde det, vi brænder for. Gør vi det, kan vi udnytte vores fulde potentiale.

Det er ikke nogen overdrivelse, at Stephen R. Covey opnåede noget, de fleste aldrig vil komme til at opleve. “7 gode vaner” er en international bestseller, der lå på den amerikanske bestseller-liste i fem år, og som har solgt millioner af eksemplarer verden over. Efter udgivelsen holdte han en lang række seminarer, hvor han fortalte om sine principper. Han omtales i dag som en guru, der ikke blot er en verdensberømt forfatter, men også har hjulpet tusindvis af mennesker. Han blev i 1996 udnævnt af det amerikanske magasin Times til at være en af USA’s mest indflydelsesrige personer. I 2012 var han ude for en tragisk cykelulykke, der desværre kostede ham livet. Stephen R. Covey blev 79 år gammel.

Flere populære lydbøger

9.5 Samlet score
En bog som folk vender tilbage til igen og igen

På trods af det store antal bøger, er det en bog, som folk vender tilbage til igen og igen. Med den forkortede lydbogsudgave får du essensen af Conveys mange principper og på en lettilgængelig og forståelig måde. Den taler til dig, der gerne vil blive klogere på, hvad du kan gøre anderledes for at udnytte dit fulde potentiale.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo