Fifty Shades of Grey lydbog

Fifty Shades of Grey er den erotiske og betagende historie om litteratur studerende Anastasia Steele og hendes, mindst talt, særlige forhold til den succesfulde iværksætter Christian Grey. Lydbogen er den første af tre dele succestriologien, hvis første bog ramte verden med storm, da den udkom i 2011.

Fem år efter udgivelsen af den oprindelige engelske version, udkom en dansk lydbog til lytternes store glæde. Følg denne spændende erotiske historie, som med lidenskab og empati læses af Grete Tulinius. Mænd og kvinder har rost lydbogen, som også er verdens mest solgte erotiske bog gennem tiden.

Ønsker du at lytte til lydbogen Fifty Shades of Grey, kan du gøre det frit hos Mofibo og Storytel, begge giver nye brugere op til 14 dages gratis lytning – uden rabatkode!

Lydbogen Fifty Shades of Grey er også tilgængelig på engelsk hos Audiobooks.com. Som nyt medlem hos Audiobooks.com får du 30 dages gratis lytning og du får også lov at beholde en lydbog, selvom du opsiger dit abonnement.

Her kan du streame Fifty Shades of Grey som lydbog i op til 30 dage.

Om bogen

Fifty shades of grey lydbog

Udgivet (som lydbog): 2014-03-21

Længde: 14h 48min

Forfatter: E.L. James

Oplæser: Grete Tulinius

Sprog: Dansk

Kategori: Erotisk

Forlag: Rosinante & Co

Tilgængelig format: Lydbog og e-bog

ISBN: 9788763835831

Bogens handling

Litteraturstuderende Anastasia Steele får til opgave at interviewe den succesfulde CEO og iværksætter Christian Grey. På interviewet har Anastasia en skrækblanding af følelser hvor hun både er ekstremt tiltrukket af hendes interviewobjekt, men samtidigt også bange for den karismatiske Mr. Grey. Efter interviewet, som Anastasia ikke syntes gik så godt, bliver hun chokeret, når Christian Gray pludselig dukker op på hendes kontor og inviterer hende på date. Anastasia eller “Ana”, som hun bliver kaldt, bliver fortørnet, når det går op for hende, hvor meget hun vil have Christian. Jo tættere hun kommer ind på ham, jo mere vil hun have ham.

Christian Grey er imidlertid ingen almindelig herre. Med en stor bankkonto er han både kontrollerende og lidenskabelig. Jo mere de mødes, jo mere indser Ana at Mr. Grey har mange mørke hemmeligheder gemt fra omverdenen.

I 20 timer og 24 minutter finder denne erotiske historie sted, der har taget verden med storm. Efter 1,5 måneder blev der solgt 10 millioner eksemplarer hos de amerikanske boghandlere, og i dag er trilogien blevet oversat til 52 sprog over hele verden. To efterfølgere er siden udkommet, hvilke også nyder stor succes. 50 Shades Darker og 50 Shades Freed, men det er den første historie; Fifty Shades of Grey, som gjorde størst indtryk blandt lyttere og læsere.

Alle titler i serien findes som lydbøger, og den første del blev filmatiseret i 2015.


Ønsker du at lytte til bogen, er den tilgængelig hos Mofibo og Storytel, hvor du som ny kunde får 14 dages gratis brug af tjenesten.

Lydbogen er også tilgængelig på engelsk hos Audible og Audiobooks.com, hvor nye brugere har 30 dages gratis prøveperiode og kan beholde en lydbog.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Audiobooks.com
Audiobooks.com har et stort udvalg af engelske lydbøger og en rigtig god app med smarte funktioner. Som ny bruger kan du prøve tjenesten gratis i 30 dage uden rabatkode.
$14.95/måneden
9 Samlet score
En ikonisk bog der introducerede verden for erotiske lydbøger

Fifty Shades of Gray er på trods af den store kritik af bogen (og filmen) en bevægende historie om kærlighed, sex, lyst og mørke tanker. Få bøger har haft så stor indflydelse på en genre, som denne bog har haft. Bogen er glimrende som lydbog og scorede 9/10 af vores redaktører.

Tilføj din anmeldelse

Om forfatteren E.L James

Den 7. november 1963 blev Erika Leonard James født, bedre kendt som E. L. James i dag. Den succesfulde forfatter har modtaget flere priser for Fifty Shades of Grey trilogien. Ideen til trilogien kom inspirationen fra vampyr-novellerne Twilight, som E. L. James værdsatte meget. Derefter fik hun interesse i Fanfiction og offentliggjorde Snowqueens Icedragon online. I 2009 begyndte hun at skrive Fifty Shades bøgerne og i 2011 blev den første bog Fifty Shades of Grey udgivet. Det følgende år udkom nummer to og tre.

Efter bogserien er blevet en succes er det ikke gået ubemærket hen, forfatteren modtog flere priser efter udgivelsen. Blandt andet blev hun tildelt “Book of the Year” og “Popular Fiction Book of the Year” på National Book Award i Storbritannien. Hos magasinet Time havnede hun også på den præstigefyldte liste “The 100 most influential people in the World”, og Publishers Weekly blev hun udnævnt “Publishing Person of the Year”.

I dag lever James sammen med sin mand Niall Leonard i Brentford, West London sammen med deres to sønner. Der kan den succesfulde forfatter sidde og nyde at hun har solgt mere end 125 millioner eksemplarer verden over, og hun besidder pladsen i Storbritannien som den hurtigste sælgende nogensinde.

9 Samlet score
En ikonisk bog der introducerede verden for erotiske lydbøger

Fifty Shades of Gray er på trods af den store kritik af bogen (og filmen) en bevægende historie om kærlighed, sex, lyst og mørke tanker. Få bøger har haft så stor indflydelse på en genre, som denne bog har haft. Bogen er glimrende som lydbog og scorede 9/10 af vores redaktører.

Tilføj din anmeldelse

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger