God lytning!

Fifty Shades – I mørket – lydbog

Fifty Shades – I mørket er anden del af den spændende erotiske trilogi Fifty Shades. Den anden bog fortsætter, hvor Fifty Shades – Fanget sluttede, og ganske som i den første lydbog vil lytteren følge Anastasia Steele og Christian Greys mildest talt specielle relation.

I den anden lydbog har Anastasia forladt Christian, men da han tager kontakt til hende igen, kan hun ikke længere afvise ham. Da han desuden endelig åbner op omkring sin mørke fortid, forstår Ana det hele, og hun må træffe sit livs vigtigste beslutning.

E.L. James’ erotiske trilogi fik enorm succes, da den udkom i 2011-2012, og da lydbøgerne fulgte på dansk i 2014, var det til manges store begejstring. Ganske som i den første bog er det Grete Tulinius, som er oplæser, og hendes stemme egner sig perfekt til denne erotiske historie.

Lydbogen Fifty Shades – I mørket er også tilgængelig hos Mofibo og Storytel. Som nyt medlem hos de to tjenester kan du høre lydbogen gratis i 14 dage – du behøver ingen rabatkode!

Hvis du vil lytte til lydbogen på engelsk, er den desuden tilgængelig hos Audible, som giver nye brugere 30 dages fri lytning og lader dig beholde lydbogen.

Her kan du streame Fifty Shades - I mørket som lydbog i op til 30 dage.

Bedst i test


 • 30 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog apps
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline lytning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 gratis lytning
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Om bogen

Fifty Shades - I mørket - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2014-03-21

Længde: 15h 8min

Forfatter: E.L. James

Oplæser: Grete Tulinius

Sprog: Dansk

Kategori: Erotisk

Forlag: Rosinante & Co

Tilgængelig format: Lydbog

ISBN: 9788763835848

Bogens handling

Anastasia har nu taget sin eksamen fra universitetet og har fået en praktikplads hos et forlag i Seattle. Hun kan dog ikke holde op med at tænke på Christian Grey, som hun forlod efter at være blevet skræmt af de mørke hemmeligheder, som den karismatiske entreprenør bød på. Da Christian genoptager kontakten og vil ses igen, kan Ana ikke sige nej. Endelig begynder Christian at afsløre mere om sin mørke fortid og om, hvad der har gjort ham til den kontrollerende og krævende person, han er i dag. Der er mange komplikationer, og Anastasia må træffe sit livs vigtigste beslutning.

Det kan fornemmes på en positiv måde, at forfatteren er varmet op, da begge karakterer har udviklet sig virkelig meget siden den første lydbog. Efter den første historie vil man virkelig gerne vide, hvad der kommer til at ske, og i den anden bog gives mange af de svar, som alle lyttere har ventet på. Den anden del af trilogien indeholder ikke lige så meget erotik som den første, selv om det bestemt er en stor del af lydbogen, men i stedet er der mere spænding.


For dig som vil lytte til Fifty Shades – I mørket som lydbog, er den tilgængelig hos Mofibo og Storytel som begge har en gratis prøveperiode på 14 dage for nye brugere.

Hvis du vil lytte til lydbogen på engelsk, er den desuden tilgængelig hos Audible, som giver nye brugere 30 dages fri lytning og lader dig beholde lydbogen.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Audible
Audible er en god lydbog service til dig der søger engelske lydbøger. Tjenesten har ikke ubegrænset lytning, men hver måned får du 3 tokens der kan udveksles til valgfrie lydbøger , som du tilmed kan beholde.
$14.95/måneden
9.5 Samlet score
Rigtig god opfølger til den fantastiske første bog

Fifty Shades - I mørket bygger dygtigt videre på fortællingen Fifty Shades - Fanget. Du kan forvente meget sex (dog ikke så meget som i første del), lyst, passion og drama i denne værdige anden del.

Tilføj din anmeldelse

Mere om forfatteren E.L. James

E.L. James blev født den 7. marts 1963 og kan i dag se tilbage på 125 millioner solgte eksemplarer, som er oversat til over 52 sprog. Succestrilogien Fifty Shades gjorde forfatteren kendt over hele verden og gav hende desuden to eftertragtede priser ved National Book Awards i Storbritannien, hvor hun modtog priserne “Book of the Year” og “Popular Fiction Book of the Year”.

E.L. James indledte sin karriere med at skrive Fan Fiction, men i 2009 påbegyndtes arbejdet med Fifty Shades-trilogien. To år senere blev den første bog udgivet, og den gjorde straks et stort indtryk, og selv i dag er det den hurtigst solgte pocketudgave i Storbritannien nogensinde. Selv bog nummer to og tre i serien er blevet læst af millioner af læsere, og E.L. James er måske den første forfatter, for hvem det er lykkedes at formidle en erotisk historie til de virkeligt brede masser.

Foruden de to National Book Award-priser blev hun også udpeget af Time Magazine som værende blandt top 100 over de mest indflydelsesrige personer i verden, og Publishers Weekly udpegede hende som årets publicist i 2012.

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger