God lytning!

Fifty Shades – I mørket – lydbog

Fifty Shades – I mørket er anden del af den spændende erotiske trilogi Fifty Shades. Den anden bog fortsætter, hvor Fifty Shades – Fanget sluttede, og ganske som i den første lydbog vil lytteren følge Anastasia Steele og Christian Greys mildest talt specielle relation.

I den anden lydbog har Anastasia forladt Christian, men da han tager kontakt til hende igen, kan hun ikke længere afvise ham. Da han desuden endelig åbner op omkring sin mørke fortid, forstår Ana det hele, og hun må træffe sit livs vigtigste beslutning.

E.L. James’ erotiske trilogi fik enorm succes, da den udkom i 2011-2012, og da lydbøgerne fulgte på dansk i 2014, var det til manges store begejstring. Ganske som i den første bog er det Grete Tulinius, som er oplæser, og hendes stemme egner sig perfekt til denne erotiske historie.

Den hele Fifty Shades-serien kan du nu streame som lydbog på BookBeat. Nye brugere kan lytte gratis i 60 dage med vores rabatkode ‘alle2mdr’.

Her kan du streame Fifty Shades - I mørket som lydbog i op til 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Fifty Shades - I mørket - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2014-03-21

Længde: 15h 8min

Forfatter: E.L. James

Oplæser: Grete Tulinius

Sprog: Dansk

Kategori: Erotisk

Forlag: Rosinante & Co

Tilgængelig format: Lydbog

ISBN: 9788763835848

Bogens handling

Anastasia har nu taget sin eksamen fra universitetet og har fået en praktikplads hos et forlag i Seattle. Hun kan dog ikke holde op med at tænke på Christian Grey, som hun forlod efter at være blevet skræmt af de mørke hemmeligheder, som den karismatiske entreprenør bød på. Da Christian genoptager kontakten og vil ses igen, kan Ana ikke sige nej. Endelig begynder Christian at afsløre mere om sin mørke fortid og om, hvad der har gjort ham til den kontrollerende og krævende person, han er i dag. Der er mange komplikationer, og Anastasia må træffe sit livs vigtigste beslutning.

Det kan fornemmes på en positiv måde, at forfatteren er varmet op, da begge karakterer har udviklet sig virkelig meget siden den første lydbog. Efter den første historie vil man virkelig gerne vide, hvad der kommer til at ske, og i den anden bog gives mange af de svar, som alle lyttere har ventet på. Den anden del af trilogien indeholder ikke lige så meget erotik som den første, selv om det bestemt er en stor del af lydbogen, men i stedet er der mere spænding.

9.5 Samlet score
Rigtig god opfølger til den fantastiske første bog

Fifty Shades - I mørket bygger dygtigt videre på fortællingen Fifty Shades - Fanget. Du kan forvente meget sex (dog ikke så meget som i første del), lyst, passion og drama i denne værdige anden del.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments

Mere om forfatteren E.L. James

E.L. James blev født den 7. marts 1963 og kan i dag se tilbage på 125 millioner solgte eksemplarer, som er oversat til over 52 sprog. Succestrilogien Fifty Shades gjorde forfatteren kendt over hele verden og gav hende desuden to eftertragtede priser ved National Book Awards i Storbritannien, hvor hun modtog priserne “Book of the Year” og “Popular Fiction Book of the Year”.

E.L. James indledte sin karriere med at skrive Fan Fiction, men i 2009 påbegyndtes arbejdet med Fifty Shades-trilogien. To år senere blev den første bog udgivet, og den gjorde straks et stort indtryk, og selv i dag er det den hurtigst solgte pocketudgave i Storbritannien nogensinde. Selv bog nummer to og tre i serien er blevet læst af millioner af læsere, og E.L. James er måske den første forfatter, for hvem det er lykkedes at formidle en erotisk historie til de virkeligt brede masser.

Foruden de to National Book Award-priser blev hun også udpeget af Time Magazine som værende blandt top 100 over de mest indflydelsesrige personer i verden, og Publishers Weekly udpegede hende som årets publicist i 2012.

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo