God lytning!

Papmaché-reglen – Lydbog

Hella Joof er en velkendt og alsidig skikkelse i det danske mediebillede inden for musik, komik, film og litteratur. Hendes bog Papmaché-reglen fra 2016 er så at sige en samling af “regler” for menneskers liv og samliv. Papmaché-reglen “og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling” – for at bruge Hella Joofs egne ord fra bogen – er dog aldrig hverken belærende eller bedrevidende. Til gengæld rummer bogen stof til eftertanke for enhver læser. Hent den som lydbog i dag!

I Papmaché-reglen deler Hella Joof (f. 1962) gavmildt ud af sine livserfaringer. Bogen fik ved udgivelsen rigtig gode anmeldelser med kommentarer a la “utrolig sjov”, “stof til eftertanke” og “fyldt med kloge ord”. Hvis du har lyst til at læse noget livsklogt og samtidig underholdende, underfundigt og skævt, der kan give dig et nyt perspektiv på dine egne genvordigheder, så kan du roligt kaste dig over Papmaché-reglen. Om ikke andet får du dig et godt grin undervejs!

Nu kan du streame Papmaché-reglen gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Papmaché-reglen som lydbog i op til 60 dage.

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Papmaché-reglen - Lydbog

Udgivet (som lydbog): 2017-03-01

Forfatter: Hella Joof

Oplæser: Hella Joof

Længde: 2 timer, 57 minutter

Sprog: Dansk

Genre: Livsstil

Forlag: Gyldendal

Tilgængelige formater: Lydbog, download

ISBN: 9788702187823

Bogens handling

Papmaché-reglen – og ca. 25 andre leveregler. Regler skal i denne sammenhæng ikke tolkes som ubrydelige love, men snarere som livskloge råd som læseren så kan vælge at følge eller lade være. Det skal dog nævnes, at Hella Joof er en fremragende formidler, og hendes kærlige, livsglade stil vil helt sikkert give genlyd hos de fleste læsere. “Ja, sådan har jeg det da også ind imellem”, vil du garanteret fornemme flere gange i løbet af bogen.

Er Papmaché-reglen kun til kvinder? Mange opfatter nok Hella Joof som en “kvinde for kvinder”, men hendes bog Papmaché-reglen har bestemt noget at byde på for enhver – mand som kvinde. Uanset hvem du er, hvor gammel du er, og hvad din overbevisning er, kan du lære noget af Hella Joof. Hendes livsglade, livskloge, kærlige og velartikulerede anskuelser kan give stof til eftertanke for enhver, der gerne vil blive et bedre menneske.

Om forfatteren Hella Joof

Hella Joof er født i 1962 i Birkerød. Hun er datter af en dansk mor og en gambiansk far. Hella Joof blev i 1990 uddannet skuespiller fra Odense Teater, og mange husker hende nok fra senhalvfemsernes musikalske komediegrupper Lex & Klatten samt Det Brune Punktum. Fra nullerne og fremefter har Hella Joof imidlertid etableret sig selv som selvstændig kunstner inden for tv, film og litteratur. I nutidens danske medie- og kulturlandskab er hun en fremtrædende personlighed.

Mange i den yngre generation kender nok fortrinsvis Hella Joof som filminstruktør. Titler som “En kort, en lang” og “Se min kjole” vil de fleste nikke genkendende til. Så sent som i 2018 var Hella Joof instruktør og manuskriptforfatter til filmen “Happy Ending” med Birthe Neumann og Kurt Ravn, der dog modtog lunkne anmeldelser. Uanset hvad – hvis du er til livsglæde, taknemlighed og positivitet, så lyt til Papmaché-reglen – og hold udkig efter næste udgivelse fra Hella Joof.

Flere populære lydbøger

9 Samlet score
Sjov og velskrevet bog

Som nævnt modtog Papmaché-reglen gode anmeldelser ved udgivelsen og vi kan kun blive enige. Det er en dejlig læsning, en lille letlæst sag fyldt med kloge ord og en af de bøger, man bare bliver glad af. Det er en bog med finurlige livsunderfundige betragtninger over stort og småt. Det har noget att tilbyde for enhver – mand som kvinde.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo