For børn

Ternet Ninja – Lydbog

I bogen Ternet Ninja, følger man Aske, den 13-årige dreng og alle hans udfordringer som teenager. Aske har som alle andre i den alder, sine op- og nedture, masser af konflikter med sin mor, sin papfar, papbror og ikke mindst med vennerne i skolen. Aske er også forelsket i en lidt ældre pige. Askes liv ændrer sig drastisk, da han møder den lille usædvanlige ternede ninja. Denne lille ninja er på mærkværdigvis ankommet til Danmark helt fra Thailand, sejlet herover af onkel Stewart. Den ternede ninja er syet af en børnearbejder i Thailand på en legetøjsfabrik. Bogen Ternet Ninja er skrevet af multikunstneren Anders Matthesen, måske bedre kendt som “Anden” og for sine standup-shows.

I efteråret 2016 debuterede han som børnebogsforfatter. Ternet Ninja er en ret ny bog og fås nu også som lydbog. Målgruppen er det yngre publikum, børn i de tidlige teenage-år, men den kan sagtens lyttes til af yngre børn og voksne for den sags skyld. Bogen læses op af Anders Matthesen selv, og det giver lige historien et ekstra pift, for hvem kender sin historie bedre end forfatteren selv. Og Matthesen er vant til at fortælle historier, og han gør det så levende og med så stor humor, at man som lytter ikke kan andet end bare at følge med. Ternet Ninja får gode anmeldelser med på vejen, og den modtog Orla-prisen for Bedste handling i 2017.

Nu kan du streame Ternet Ninja gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Ternet Ninja som lydbog i op til 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Ternet Ninja - Lydbog

Udgivet (som lydbog): 2016-10-28

Varighed: 4 timer, 22 minutter

Forfatter: Anders Matthesen

Indlæser: Anders Matthesen

Sprog: Dansk

Kategori: Børnebøger

Forlag: Høst & Søn

Tilgængelig format: Lydbog

ISBN: 9788763849753

Bogens handling

Ternet Ninja er en sprudlende historie om Aske på 13 år. Aske bor med sin mor og moderens kæreste og søn. Aske er ikke særligt vellidt, hverken hjemme eller i skolen, og han har det bestemt ikke nemt i skolen. Klassens bølle Glenn er hele tiden ude efter ham. Aske er desuden forelsket i Jessica fra en af de ældre klasser, og det er ikke en nem ting at være som 13-årig. Aske har brug for lidt hjælp og lidt held, og rare onkel Stewart viser sig lige at være den rette til at levere den hjælp. Stewart har nemlig en ganske særlig julegave med hjem til Aske fra Thailand – en tøjbamse i form af en ternet ninja. En lille tøjbamse med levn fra samurai-tiden.

Ternet Ninja er skrevet med Anders Matthesens fine tilgang til humor, og den er hylende morsom til tider, til tider også meget alvorlig. For det er ikke altid lige sjovt at være en dreng som Aske. Ternet Ninja viser sig at være levende, og den lærer Aske, og dermed også os andre, at nogle gange skal man bare springe ud i det, og se hvad der sker. Aske er dog ikke altid lige enig i bamsens tilgang til tingene, og da den pludselig vil have Askes hjælp til at begå et mord, siger Aske stop. Nu vil han ikke være med mere.


For dig som vil lytte til Ternet Ninja som lydbog, er den tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Politiken Books som har en gratis prøveperiode på 14-30 dage for nye brugere.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Om forfatteren Anders Matthesen

Anders Matthesen eller “Anden” er født på Østerbro i København i 1975. Han er standupkomiker, skuespiller, sanger, rapper, forfatter og instruktør. Så ja, en multikunstner er vist en god beskrivelse på en mand, der har lavet og bedrevet en hel del forskellige ting i mange forskellige brancher. Allerede som 12-årig begyndte Matthesen at rappe og dannede bandet The Human Beat Boys med sin bedste ven Tue og sin bror. Matthesen har en grovkornet humor og til tider et ret grænseoverskridende sprog. I Ternet Ninja mærker man også denne humor både som et ungt og et ældre publikum. Der er også brugt en del slang i bogen, men det gør den bare mere autentisk.

På filmbranchens bonede gulve har Matthesen også udmærket sig, og han har blandt andet været med til at udvikle den populære julekalender for voksne: Jul på Vesterbro. Han har også spillet med i DR2s sketchprogram: Casper & Mandrilaftalen. Desuden har Matthesen i høj grad en finger med i Terkel i knibe-filmen, som er en dansk animeret filmkomedie fra 2004. Terkil i knibe er en filmatisering af radioføljetonen af samme navn skrevet netop af Anders Matthesen. Han lægger også stemme til alle personerne i filmen. Der er også lavet en dokumentar om Matthesen: Den anden side. Den handler om Matthesens liv og følger ham mellem to onemanshows samt skildrer Matthesens kreative processer. Dokumentaren er fra fra 2017 og fik gode anmeldelser.

Flere populære lydbøger

9 Samlet score
Vi elskede Ternet Ninja og vi hylede af grin flere gange!

Der er ingen tvivl om, at Anders Matthesen er et stort komisk talent, der har leveret komik på højeste plan i flere år. Hans animationsfilm ”Terkel i Knibe” tog Danmark med storm, og det samme gør sig gældende med ”Ternet Ninja”, hvor han endnu en gang beviser, at han besidder et kæmpe forfattertalent. Matthesen formår at blande humor og alvor som ingen andre, og ”Ternet Ninja” er her ingen undtagelse

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo