For børn

Kaninen der så gerne ville sove – lydbog

Kaninen der så gerne ville sove lydbog

Kaninen der så gerne ville sove er den internationale bestseller af Carl-Johan Forssén Ehrlin, som har hjulpet forældre med børn der nægter at falde i søvn over hele verden. Gennem lydbogens fortællingsteknik er det garanteret at gøre hvert godnat til et specielt øjeblik for både dig og dit barn i stedet for at bekymre dig. Kaninen der så gerne ville sove er på toppen af bestsellerlisterne over hele verden og lydbogen er en af de mest afspillede på flere af de store lydbogs tjenester.

Ønsker du at lytte til Kaninen der så gerne ville sove lydbogen? Lige nu kan du lytte til lydbogen gratis i 14-30 dage uden bindings tid hos Mofibo og Saxo Premium– ingen rabatkode er påkrævet.

Her kan du lytte til Kaninen der så gerne ville sove gratis i op til 30 dage

Bedst i test


 • 30 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog apps
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline lytning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 gratis lytning
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Om bogen

Kaninen der så gerne ville sove lydbog

Titel: Kaninen der så gerne ville sove

Udgivet som lydbog: 01-12-17

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Læs af: Gabriella Mellergårdh & Lars Andersson

Varighed: 32 min

Sprog: Svensk

Udgiver: Ehrlin Publishing AB

Tilgængelige formater: Lydbog og e-bog

Bøgens handling

Når Kalle Kanin ikke kan sove, tager mor kanin ham på en rejse til at møde onkel troldmand, som ved præcis hvad der skal gøres. Sammen tager Kalle og hans mor på en rejse gennem skoven. Under rejsen møder Kalle flere forskellige dyr, som alle hjælper ham med at falde i søvn. Når Kalle og Mor Kanin endelig kommer til onkel troldmand, får Kalle et magisk søvnpulver, der gør den i forvejen trætte Kalle endnu trættere.

Kaninen der så gerne ville sove er en godnat historie, der allerede hjælper tusindvis af børn til at falde i søvn over hele verden. Forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlins har skrevet bogen med et unikt og innovativt sprogmønster der vugger børn i søvn. Carl-Johan har sin baggrund i adfærdsvidenskab og bogen er inspireret af beviste teorier for afslapning.

Lydbogen er kløgtigt blevet indtalt af både Lars Andersson og Gabriella Mellergårdh (i to forskellige versioner af den lydbog, den ene med kvindelige og den anden med mandlige stemmer), som begge læser bogen på søvndyssende måde med en rolig og behagelig tone som vugger barnet i søvn . Det er også disse to læsere der læser efterfølgeren – elefanten der så gerne ville sove.

Et ekstra stort plus er, at sleep-timeren er tilgængelig i lydbogsappen. Dit barn kan nemt lytte til bogen indtil han/hun sover uden at vågne op midt om natten af bogen eller at nogen kommer ind for at slukke den.

Uanset om det er en kort lur midt på dagen eller om det er sengetid virker Kaninen der så gerne ville sove lydbogen fremragende.


Hvis du ønsker at lytte til Kaninen der så gerne ville sove lydbog gratis, kan du gøre det på Storytel og Mofibo. Hvis du bare vil teste, kan du gøre det direkte via din browser uden at blive medlem hos nogen lydbogs tjeneste.

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden
9.5 Samlet score
Fantastisk godnat historie i lydbogs format for børn som ønsker at falde i søvn.

Kaninen der så gerne ville sove er en perfekt lydbog til dig med stædige børn, der ofte har svært ved at falde i søvn. Gennem en nyskabende skrivestil og gennemtænkt indlæsning vil bogen helt sikkert vugge dine børn i søvn. Kaninen der så gerne ville sove er en af de meget få bøger som får top anmeldelse af redaktionen på allelydbøger.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger