For børn

Elefanten der så gerne ville sove – lydbog

Elefanten der så gerne ville sove lydbog

Har du svært ved at få dine børn til at falde i søvn? I så fald vil Elefanten der så gerne ville sove lydbogen helt sikkert noget for dig. Bogen er skrevet af Carl-Johan Forssén Ehrlin og er efterfølgeren til succeshistorien Kaninen der så gerne ville sove. Lydbogen bygger på det succesfulde format, der hjælper barnet med at finde roen når det er sengetid, der gjorde den første bog i serien så populær (både ung som gammel).

Ønsker du at lytte til Elefanten der så gerne ville sove lydbogen? Lige nu har du chancen for at lytte til bogen gratis i 14 dage hos Mofibo og 30 dage hos Saxo Premium – ingen rabatkode er påkrævet eller bindingstid.

Her kan du lytte til Elefanten der så gerne ville sove i op til 30 dage

Bedst i test


 • 30 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog apps
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline lytning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 gratis lytning
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Om bogen

Elefanten der så gerne ville sove lydbog

Titel: Elefanten der så gerne ville sove

Udgivet som lydbog: 2017-01-25

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Indtalt af: Lars Thiesgaard

Varighed: 31 min

Sprog: Dansk

Forlag: Forlaget Alvilda

Tilgængelige formater: Lydbog og e-bog

Bogens handling

I godnat historien Elefanten der så gerne ville sove lader dig og dit barn følge med Elefanten Ellen på en rejse gennem den magiske skov, der fører dig til at sove. Undervejs støder Ellen ind i flere forskellige karakterer, som på en eller anden måde vil hjælpe dit barn med at slappe af. Ved at skabe beroligende oplevelser vugges din baby i søvn. Og med appens smarte dvalefunktion kan du indstille bogen til at stoppe med at spille efter en vis tid, for at undgå risikoen for at dit barn vågner, når du kommer ind for at slukke for lydbogen.

Elefanten der så gerne ville sove har ingen spændende eller kompleks handling, da dette havde modvirket målet med hele lydbogen – at gøre børnene søvnige. I stedet har bogen en lav tone og et sovende sprog designet til at sænke puls og vugge børnene i søvn.

Handlingen ligner meget forgængeren Kaninen der så gerne ville sove idet det er et dyr, der rejser gennem skoven og støder på trætte dyr. Har du brugt Kaninen der så gerne ville sove, kan det være en god idé at skifte til efterfølgeren for at gøre det nemmere at overtale dine børn til at lytte til bogen.

Gør som tusindvis af andre forældre og lad dit barn falde i søvn til en velskrevet godnathistorie, hvad enten det er for en kort lur, eller hvis lyset går ud helt for dagen betyder ikke noget, med Elefanten der så gerne ville sove lydbogen, kan du være sikker på, at din børn sover på ingen tid.


Ønsker du eller dit barn at lytte til Elefanten der så gerne ville sove lydbogen? Lige nu kan du gøre det gratis på Mofibo og Saxo Premium. Hvis du vil prøve bogen, før du bestemmer dig, kan du nemt gøre det direkte i din webbrowser hos Mofibo.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden
9 Samlet score
Rigtig god efterfølger, der bygger på et fungerende format

Elefanten der så gerne ville sove er en værdig efterfølger til Kaninen der så gerne ville sove. Lydbogen, der er næsten dobbelt så lang som dens forgænger, er en god søvnpille på den gode måde. For dem der søger efter hjælp om natten, er Elefanten der så gerne ville sove, et glimrende valg og en, der også garanteres til at blive værdsat af dit barn ligeledes.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger