God lytning!

Omgivet af idioter – lydbog

Omgivet af idioter‘ var en af de mest omtalte og bedst sælgende fagbøger i 2014. Nu, fire år senere, taler man stadig lige så meget om Thomas Erikssons bestseller, der ændrer synet på kommunikation verden over.

Ovedemnet i bogen er kommunikation og mere specifikt hjælper ‘Omgivet af idioter’ dig til at forstå folk i dit nærmiljø, og hvad de egentlig vil sige. Ved at forstå andre bedre, vil du forhåbentlig også være i stand til at forstå dig selv bedre. Tre år efter, at ‘Omgivet af idioter’ blev udgivet, blev efterfølgeren, ‘Omgivet af psykopater’, udgivet. Efterfølgeren blev også taget godt imod af læsere.

I 2016 blev ‘Omgivet af idioter’ udgivet på lydbog og er tilgængelig hos alle de store lydbogstjenesterne.

Lydbogen er tilgængelig hos både Mofibo og Storytel, som begge giver nye brugere 14 dages gratis lytning.

Her kan du streame Omgivet af idioter som lydbog i op til 30 dage

Bedst i test


 • 30 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog apps
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline lytning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 gratis lytning
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Om bogen

Omgivet af idioter lydbog

Titel: Omgivet af idioter – lær at forstå dem, du ikke kan forstå

Udgivet (lydbog): 2016-04-13

Forfatter: Thomas Erikson

Indlæser: Peter Bøttger

Længde: 8h 12min

Sprog: Dansk

Forlag: Hoi Forlag

Tilgængelige formater: Lydbog og e-bog

Bogens handling

Har du forgæves forsøgt at gøre dig forståelig overfor kolleger, eller måske din partner, uden at det lykkes? Eller går du fra møder og arrangementer med den fornemmelse, at ingen forstod, hvad du ville sige, og du forstod heller ikke, hvad de forsøgte at presse igennem? Kan du også føle, at du ikke har noget til fælles overhovedet med visse mennesker, og at I taler helt forskellige sprog? Så kan lydbogen ‘Omgivet af idioter’ hjælpe dig.

Ofte kan det føles som om, at mennesker i vores omgivelser er idioter (hvilket nogle gange kan være tilfældet), men oftest er det kun mangel på kommunikation og utilstrækkelig forståelse af den andens personlighed, der er årsagen. Hvor tydelig du end er over for en person, så forstår denne intet af det, du forsøger at sige, og omvendt. I ‘Omgivet af idioter’ tilbyder Thomas Eriksson mange aha-oplevelser og måske endda nogle åh-nej oplevelser, når han forklarer, hvordan folks personlighedstræk påvirker deres kommunikation.

‘Jeg garanterer, at du vil reducere mængden af idioter radikalt i dine omgivelser –
Thomas Erikson’

‘Omgivet af idioter’ beskriver på en konkret, underholdende og fantasifuld måde en af verdens mest almindelige metoder til at kategorisere og sortere forskellene inden for menneskelig kommunikation. Med videnskabelig opbakning giver bogen dig en model til at forstå, hvorfor folk reagerer og kommunikerer, som de gør, hvilket kan hjælpe dig i relationer både på arbejdspladsen og privat. Bogen er ikke kun underholdende, men også et middel til at undgå konflikt og til hjælpe dig med at få dine pointer tydeliggjort.

Vi vil gerne vide, hvad du synes om lydbogen; efterlad en kommentar nedenfor og giv gerne lydbogen en bedømmelse, så andre kan se den!


For dem, der ønsker at lytte til ‘Omgivet af idioter’ på lydbog, kan du gøre det på Storytel og Nextory, hvor nye kunder får 14 dages gratis lytning – der behøves ingen rabatkode!

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Storytel
Storytel har et bredt udvalg af lydbøger og en velfungerende app. For dem der ønsker at lytte til de nyeste bøger til en lav månedlig pris, er Storytel det næstbedste valg for Mofibo. Nu kan du også lytte gratis i 14 dage, ingen bonus kode kræves!
129 kr/måneden

Audible
Audible er en god lydbog service til dig der søger engelske lydbøger. Tjenesten har ikke ubegrænset lytning, men hver måned får du 3 tokens der kan udveksles til valgfrie lydbøger , som du tilmed kan beholde.
$14.95/måneden
9 Samlet score
Interessant lydbog, der er blevet talt om af en grund!

Omgivet af idioter er ikke kun en øjenåbnende lydbog, men også meget interessant at lytte til med mange værdifulde indsigter, som alle kan nyde godt af både i privatlivet og arbejdslivet.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger