God lytning!

Nuets kraft – lydbog

Nuets kraft – Nøgle til personlig frigørelse er skrevet af den tyskfødte Eckhart Tolle i 1997. Den har solgt i mere end fem millioner eksemplarer. Tolle er en bestsellerforfatter, og han har skrevet mange selvhjælpsbøger men er mest kendt for Nuets kraft og En Ny jord. Han underviser og skriver bøger om spirituelle emner og har hjulpet mange til at leve mere i nuet, hvilket mange af nutidens travle menneske kan have svært ved. Tolle plæderer for, at vi skal være bedre til at acceptere tingenes tilstand, som de nu engang er.

Nuets kraft er indtalt af Janek Lesniak. Lesniak er en dansk skuespiller og har været med i flere film samt tv-serier blandt andet Livvagterne og Ørnen. Han har lagt stemme til mange reklamefilm, og han har indtalt mange lydbøger. Ud over Nuets kraft, har han blandt andet også indtalt Spares og Harry Potter. Hans indtaling af Nuets kraft er en fin, rytmisk og indlevende levering af bogens pointe, nemlig det at leve i nuet. For at få mest ud af bogen er det et en god ide at høre den i bidder.

Lydbogen Nuets Kraft er tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Politiken Books. Som nyt medlem hos de tre tjenester kan du høre lydbogen gratis i 14 dage – du behøver ingen rabatkode!

Her kan du streame Nuets kraft som lydbog i op til 30 dage.

Bedst i test


 • 30 dages gratis prøveperiode
 • Bedst i test af alle lydbog tjenester
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline læsning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 dages gratis prøveperiode
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden

Om bogen

Nuets kraft - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2016-09-23

Varighed: 8 timer, 53 minutter

Forfatter: Eckhart Tolle

Indlæser: Janek Lesniak

Sprog: Dansk

Kategori: Selvhjælpslitteratur, livsfilosofi

Forlag: Gyldendal

Tilgængelig format: Lydbog & e-bog

ISBN: 9788702191486

Bogens handling

Eckhart Tolle viser os en verden, hvor vi kan frigøre os fra hverdagens trummerum og evige grublerier. Opskriften er simpel: vær til stede i nuet og accepter livets utilstrækkelighed. Vejen er dog ikke helt så simpel, idet nutidens mennesker ofte har svært ved netop det at være til stede i nuet. Der foregår mange ting omkring os, og Tolle pointerer, at med fokus og en vis insisteren kan vi finde nuets kraft i den stilhed og det rum, der omgiver os. Eckhart Tolle introducerer os også for et begreb, som han kalder ‘smertekroppen’.

‘Smertekroppen’ er den bagage, som vi slæber med os ind i nuet. Og som sammen med vores store identifikation med sindet og tankerne forhindrer os i at frigøre os, forhindrer os i en spirituel frigørelse. Hvem kender ikke følelsen af at være fastlåst i sin fortid og i bekymringer for fremtiden? Det er ganske normalt, og for at opnå en form for spirituel frigørelse mener Tolle, at vi skal identificere os med vores iagttagende bevidsthed og anerkende nuet mere igennem vores sind, krop og følelser.


For dig som vil lytte til Nuets kraft som lydbog, er den tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Politiken Books som har en gratis prøveperiode på 14 dage for nye brugere.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden

Om forfatteren Eckhart Tolle

Tolle er født i Tyksland i 1948, har boet i Spanien og England og bor nu i Canada. Han skriver bøger og rejser rundt i verden og holder oplæg samt underviser i spirituelle emner. Han har skrevet mere end 100 bøger og er anerkendt i hele verden og er især meget populær i USA og Canada. I 2000 kom Nuets kraft på New York Times Bestsellerliste. Tolle blev i 2008 af New York Times udnævnt til at være den mest populære spirituelle forfatter i USA.

Talkshowværtinde Oprah Winfrey har udnævnt Tolle som en af verdens mest visionære og indflydelsesrige ledere: “Jeg har Eckhards bog liggende på mit natbord. Den er essentiel spirituel læring. Det er en af de mest værdifulde bøger, som jeg har læst”. Tolle er uddannet i psykologi, filosofi og litteratur på universitet i London og Cambridge. Han er efter sigende ikke bundet til nogen specifik religion men er inspireret af mange filosoffer og især af Jiddu Krishnamurti, Mester Eckehart. Desuden citerer han både Buddha, Jesus og Laotse.

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger