God lytning!

Nuets kraft – lydbog

Nuets kraft – Nøgle til personlig frigørelse er skrevet af den tyskfødte Eckhart Tolle i 1997. Den har solgt i mere end fem millioner eksemplarer. Tolle er en bestsellerforfatter, og han har skrevet mange selvhjælpsbøger men er mest kendt for Nuets kraft og En Ny jord. Han underviser og skriver bøger om spirituelle emner og har hjulpet mange til at leve mere i nuet, hvilket mange af nutidens travle menneske kan have svært ved. Tolle plæderer for, at vi skal være bedre til at acceptere tingenes tilstand, som de nu engang er.

Nuets kraft er indtalt af Janek Lesniak. Lesniak er en dansk skuespiller og har været med i flere film samt tv-serier blandt andet Livvagterne og Ørnen. Han har lagt stemme til mange reklamefilm, og han har indtalt mange lydbøger. Ud over Nuets kraft, har han blandt andet også indtalt Spares og Harry Potter. Hans indtaling af Nuets kraft er en fin, rytmisk og indlevende levering af bogens pointe, nemlig det at leve i nuet. For at få mest ud af bogen er det et en god ide at høre den i bidder.

Nu kan du streame Nuets Kraft gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Nuets kraft som lydbog i op til 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Nuets kraft - lydbog

Udgivet (som lydbog): 2016-09-23

Varighed: 8 timer, 53 minutter

Forfatter: Eckhart Tolle

Indlæser: Janek Lesniak

Sprog: Dansk

Kategori: Selvhjælpslitteratur, livsfilosofi

Forlag: Gyldendal

Tilgængelig format: Lydbog & e-bog

ISBN: 9788702191486

Bogens handling

Eckhart Tolle viser os en verden, hvor vi kan frigøre os fra hverdagens trummerum og evige grublerier. Opskriften er simpel: vær til stede i nuet og accepter livets utilstrækkelighed. Vejen er dog ikke helt så simpel, idet nutidens mennesker ofte har svært ved netop det at være til stede i nuet. Der foregår mange ting omkring os, og Tolle pointerer, at med fokus og en vis insisteren kan vi finde nuets kraft i den stilhed og det rum, der omgiver os. Eckhart Tolle introducerer os også for et begreb, som han kalder ‘smertekroppen’.

‘Smertekroppen’ er den bagage, som vi slæber med os ind i nuet. Og som sammen med vores store identifikation med sindet og tankerne forhindrer os i at frigøre os, forhindrer os i en spirituel frigørelse. Hvem kender ikke følelsen af at være fastlåst i sin fortid og i bekymringer for fremtiden? Det er ganske normalt, og for at opnå en form for spirituel frigørelse mener Tolle, at vi skal identificere os med vores iagttagende bevidsthed og anerkende nuet mere igennem vores sind, krop og følelser.

Om forfatteren Eckhart Tolle

Tolle er født i Tyksland i 1948, har boet i Spanien og England og bor nu i Canada. Han skriver bøger og rejser rundt i verden og holder oplæg samt underviser i spirituelle emner. Han har skrevet mere end 100 bøger og er anerkendt i hele verden og er især meget populær i USA og Canada. I 2000 kom Nuets kraft på New York Times Bestsellerliste. Tolle blev i 2008 af New York Times udnævnt til at være den mest populære spirituelle forfatter i USA.

Talkshowværtinde Oprah Winfrey har udnævnt Tolle som en af verdens mest visionære og indflydelsesrige ledere: “Jeg har Eckhards bog liggende på mit natbord. Den er essentiel spirituel læring. Det er en af de mest værdifulde bøger, som jeg har læst”. Tolle er uddannet i psykologi, filosofi og litteratur på universitet i London og Cambridge. Han er efter sigende ikke bundet til nogen specifik religion men er inspireret af mange filosoffer og især af Jiddu Krishnamurti, Mester Eckehart. Desuden citerer han både Buddha, Jesus og Laotse.

Flere populære lydbøger

9 Samlet score

"Nuets kraft inspirerer til ny tænkning og livsanskuelse. Kan med fordel høres igen og igen", Dan Jensen, Mofibo. "Hvis du vil ændre dit liv og bryde din egen selvnedbrydende vanetænkning og negativitet, så er denne bog et must. Det eneste det kræver, er at du lytter, er åben og er villig til at prøve noget nyt. Denne bog vil ændre dit liv, hvis DU vil," Euroman.dk. "Står du i et vadested, kan Eckhard Tolles anskuelser om at leve i nuet og slippe hverdagens grublerier, hjælpe dig videre."

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo