God lytning!

Min historie (Becoming) – Lydbog

Michelle Obama er en af de mest fascinerende mennesker i vores tid,   nu findes lydbogen “Min historie”, også kaldet Becoming, som er dens originale titel som er en stærk og vigtig kvindes memoirer. Barack Obamas kone gjorde en forskel i Det Hvide Hus, hvor hun forsøgte at skabe en tolerant verden fra sin position, og for det vil hun for altid være elsket af mange.

Denne historie er Michelle Obamas eget liv, hendes ord om kærligheden til sin mand, som blev præsident, om sin opdragelse og alt andet, man altid gerne har ville vide om hende.
Oplæsningen af “Min historie” er udført af den dygtige Ellen Hillingsø, der giver bogen den seriøsitet og skarphed, den fortjener. “Min historie” af Michelle Obama er en lydbog, du sent vil glemme!

Nu kan du streame Min historie gratis i 60 dage på Bookbeat som en lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Min historie som lydbog i op til 60 dage

 • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
 • 1Bookbeat
  Bedst i test
  Gratis prøveperiode

  2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
  • Bedst i test af alle lydbog apps
  • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
  • Bedste pris på markedet
  • Ingen binding
  Basic:
  59 kr/måneden
  Standard:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 2Mofibo
  Gratis prøveperiode

  30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
  • Bedste udvalg af lydbøger
  • Ubegrænset offline lytning
  • Ingen binding
  Basic:
  89 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Family:
  169 kr/måneden
  Benyt
  rabatkode
 • 3Nextory
  Gratis prøveperiode

  45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
  • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  • Prisvenlig tjeneste
  • Ingen binding
  Basic:
  99 kr/måneden
  Premium:
  129 kr/måneden
  Unlimited:
  149 kr/måneden
  Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Min historie (becoming) - Lydbog

Udgivet (som lydbog): 2018-11-13

Varighed: 19 timer, 3 minutter

Forfatter: Michelle Obama

Indlæser: Ellen Hillingsø

Sprog: Dansk & Engelsk

Kategori: Biografi

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Tilgængelig format: Lydbog

ISBN: 9788726084160

Bogens handling

Michelle Obama er en af de mest elskede, men frem for alt en af de mest betydningsfulde, personer i det moderne USA. Da “Min historie” blev udgivet som  lydbog blev den en sensation verden over, hvilket ikke er så mærkeligt, eftersom Michelle Obama er en person, der konstant inspirerer og fascinerer.

Lydbogen afspejler hendes livsværk og hendes historie, som titlen også antyder. Michelle voksede op i et fattigt Chicago, og gennem hårdt arbejde og gode studieresultater nåede hun toppen som advokat. Det er netop i et advokatfirma, at hun møder praktikanten og den unge Barack Obama. Dette møde ender i en forbløffende kærlighedshistorie, der fører til, at hun bliver Amerikas første afroamerikanske præsidentfrue. En kvinde, der kæmper for kvinder og pigers rettigheder, og som i sin position har skabt store forandringer for at bevæge sig mod et mere inkluderende og åbent USA.

Dette er en fortælling, der er både stærk og skrøbelig. Om en kvinde, der kæmper for andre kvinder, som kæmper for sin familie, og som ligeledes kæmper for et samfund for alle. En stærk lydbog, der vil styrke dig, mens du lytter til den!

Bogens indlæsning er fejlfrit udført af den folkekære skuespiller Ellen Hillingsø. En varm stemme, der ligesom Michelle Obama har evnen til at inspirere.

Om forfatteren Michelle Obama

Michelle Obama, født i 1964, er en amerikansk advokat, som primært er kendt som Barack Obamas præsidentfrue. Men vigtigst at tilføje er, at Michelle ikke blot er tidligere præsidentfrue, der passer familielivet. Michelle er og har været en af de mest indflydelsesrige personer i USA gennem sin kamp for kvinder og pigers rettigheder.

Michelle voksede op i Chicago og klarede sig godt i skolen, hvilket førte til, at hun senere begyndte at studere på det prestigefyldte universitet Princeton University, hvor hun studerede sociologi. Hun tog sin advokateksamen fra et af verdens mest berømte universiteter, nemlig Harvard University. Hun arbejdede derefter som rådgiver og advokat.

Michelle anses som en af verdens mest magtfulde kvinder. I 2010 blev hun af Forbes Magazine udnævnt som den mest indflydelsesrige og mest magtfulde kvinde i verden. Det skyldes, at hun har et brændende samfundsengagement og ytrer sig både i kampen mod fedme, opmuntring til unge kvinder om at uddanne sig samt en konstant kamp for kvinders rettigheder i samfundet.

Alt dette har gjort Michelle Obama til en af verdens mest interessante kvinder, hvilket gør hendes lydbog “Min Historie” til en uimodståelig beretning!

Flere populære lydbøger

9.5 Samlet score
Inspirerende og tankevækkende lydbog

Få mennesker er mere interessante og inspirerende end Michelle Obama, og at hun nu har skrevet en rigtig god bog, overrasker nok ikke mange. Min Historie er et must at lytte til for dem, der kan lide stærke selvbiografier.

Tilføj din anmeldelse
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo