God lytning!

En mand der hedder Ove – lydbog

En mand der hedder Ove er Fredrik Backmans roman om Ove, en tilsyneladende gnaven og bitter gammel mand, der er sur på alt og alle, men som viser sig at have et hjerte af guld. I 2015 blev romanen filmatiseret af instruktøren Hannes Holm med Rolf Lassgård i hovedrollen som Ove. Filmen blev lige som bogen varmt modtaget af det danske publikum. Denne lydbog, som er indtalt af Thomas Gulstad, er en lydbog, du ikke må gå glip af!

En mand der hedder Ove er tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Politiken Books. Som nyt medlem hos de tre tjenester kan du høre lydbogen gratis i 14 dage – du behøver ingen rabatkode!

Her kan du streame En mand der hedder Ove som lydbog i op til 30 dage.

Bedst i test


 • 30 dages gratis prøveperiode
 • Bedst i test af alle lydbog tjenester
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline læsning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 dages gratis prøveperiode
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden

Om bogen

En mand der hedder Ove – lydbog

Udgivet (som lydbog): 2018-09-05

Varighed: 10 timer, 26 minutter

Forfatter: Fredrik Backman

Indlæser: Thomas Gulstad

Sprog: Dansk

Kategori: Selvhjælpslitteratur, livsfilosofi

Forlag: People’s Press

Tilgængelig format: Lydbog & e-bog

ISBN: 9788770360180

Bogens handling

Et år efter at have mistet sin kone Sonja til kræft beslutter Ove at tage sit eget liv, men midt i selvmordshandlingen bliver han afbrudt af støjende naboer, og så begynder minderne om kvinden, der har gjort hans liv værd at leve, at trænge sig på.

Den 59-årige Ove er den slags stædige gamle mand, der mistror fremmede ved første øjekast og slavisk pålægger beboerne i sit nabolag uvæsentlige regler og normer. Ove afbrød sågar venskabet med sin eneste ven, fordi vennen skiftede sin Volvo ud med en BMW (Ove selv kører kun Saab, og gennem bogen hører vi i hans flashbacks om de forskellige modeller, han har haft).

Da vi først møder Ove et år efter Sonjas død, er han lige blevet pensioneret fra sit arbejde på banegården, hvor han har været ansat i 43 år. Hans afskedsgave er en spade “til havearbejde”, og han kunne lige så godt være blevet bedt om at grave sin egen grav. I stedet for at nyde sit otium tager Ove gaven som et tegn på, at han skal hænge sig selv, overbevist om at hans elskede Sonja venter på ham i efterlivet. Men da rebet, som han skal til at hænge sig i, knækker (noget som han beskylder butikken for), får Ove en begyndende mistanke om, at selv om han er færdig med livet, så er livet ikke færdigt med ham. der vil få dig til at grine og græde, hade og elske – men frem for alt grine.


For dig som vil lytte til En mand som hedder Ove som lydbog, er den tilgængelig hos Mofibo, Saxo Premium og Politiken Books som har en gratis prøveperiode på 14 dage for nye brugere.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
129 kr/måneden

Flere populære lydbøger

Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger