Fairytell

Børnebøger


 • 14 dages gratis lytning
 • Stort udvalg af børnebøger
  Brugervenlig App
  Billigt abonnement
  Ingen bindingsperiode
 • 59 kr/måneden

Fairytell er som de selv beskriver – en eventyrlig verden af børne e-bøger. Modsat mange andre konkurrenter som Bookbeat og Mofibo, satser Fairytell udelukkende på børne segmentet. Derfor er deres tætteste konkurrent på markedet Maneno.

Alt fra design af app og hjemmeside til udbud er målrettet de helt små, for at fange deres interesse for lyd- og e-bøger.

Prøv Fairytell gratis i 45 dage via Allelydbogapps.dk – ingen bindings tid eller rabatkode er påkrævet.

Fairytell har et stort og bredt udbud af børnebøger. Her finder du klassiskere som Peter Pedal, Rasmus Klump og H.C. Andersen eventyrer, men også de nyeste udgivelser.

Appen og hjemmesiden har haft en yngste læser for øje, i det designet, farverne og teksten er i øjenhøjde med Fairytells målgruppe.

Hos Fairytell har du muligheden for ubegrænset lytte af så mange lydbøger som en skulle have lyst til. Derudover har du også muligheden for at downloade bøgerne, således at du kan lytte til bøgerne offline. Dette gør det nemmere at underholde børnene (og voksne) på et flyvetur, før sengetid eller et helt tredje sted.

Mangler du inspiration til lyd- og e-bøger til dine børn, skal du ikke lede meget længere, i det Fairytell dækker de meste af dine og ikke mindst, børnenes behov!

Hjemmeside: Fairytell.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 45 dage
Månedlig gebyr: 59 kr pr. måned
Kontakt: support@fairytell.dk

Fairytell Rabatkode

Fairytell har som sådan ikke nogen rabatkode. Dog tilbyder de samtlige nye kunder 45 dages gratis brug af deres tjeneste via Allelydbogapps.dk, hvor du kan sondere om Fairytell er noget for dig og dine børn. For at gøre brug af Fairytells tilbud skal du blot oprette en konto, og indtaste dine betalingsoplysninger – der vil IKKE blive trukket nogle penge under prøveperioden.

Ønsker du at forsætte dit brug af Fairytell, skal du blot lade din prøveperiode udløbe og din konto vil automatisk blive til en betalingskonto.

Ønkser du IKKE at forsætte med at bruge Fairytell, skal du blot annullere dit medlemskab inden prøveperiodens udløb. Man kan altid afmelde sit abonnement i det man opretter sin profil. På denne måde, sikrer du at du ikke bliver trukket efter 30 dage, samtidig har du muligheden for at bruge alle tjenestens funktioner.

Fairytell
Fairytell har et stort udvalg af børne lyd- og e-bøger som dækker de fleste unges behov i de yngste aldre. Du kan nu prøve tjenesten gratis i 30 dage via Allelydbogapps.dk!
59 kr/måneden

Fairytell abonnement

Der findes kun én type abonnement hos Fairytell som koster 59kr om måneden – hvilket er noget billigere end konkurrenter som Mofibo, Storytel og Audible.

Dog er det hovedsagligt kun børnebøger du kan finde hos Fairytell. Det er ikke muligt at dele et abonnement, til gengæld er der mulighed for at være logget på flere devices på samme tid.

Fairytell app

Fairytells app er målrettet de helt små. Farverne, designet og sproget hos Fairytell er meget børnevenlig. Appen er nem at navigere rundt i og både søgefunktionen og genrene er inddelt så det er nemt at finde det eller noget man gerne vil lytte til.

For forældrene er der mulighed for at begrænse brugen af appen, f.eks. en timer på hvornår der kan lyttes, der er en dvalefunktion hvis barnet og/eller du skulle falde i søvn mens man lytter til en lydbog.

Appen virker både til iOS (iphone) og Andriod (samsung, huawei etc.) systemer.

Opsigelse af abonnement

Du kan til enhver til opsige dit abonnement hos Fairytell, blot du lader den betalende måned rulle ud. Dette kan nemt klares på hjemmesiden, hvor du går ind under “din profil” og undermenuen abonnement.

Det er som skrevet, altid muligt at opsige dit abonnement under prøveperioden så du undgår at betale noget som helst.

Fairytell
Fairytell har et stort udvalg af børne lyd- og e-bøger som dækker de fleste unges behov i de yngste aldre. Du kan nu prøve tjenesten gratis i 30 dage via Allelydbogapps.dk!
59 kr/måneden
7 Samlet score
Fairytell har et stort udvalg af børne lyd- og e-bøger

Fairytell har et stort udvalg af børne lyd- og e-bøger som dækker de fleste unges behov i de yngste aldre. Er dine børn teenagere (især ældre teenagere), vil vi her på allelydbogapps.dk ikke anbefale Fairytell - med mindre de selvfølgelig stadig er tosset med at mor og far læser dem godnat historier. Du kan nu prøve tjenesten gratis i 45 dage!

Udbud (børnebøger)
8.5
Værdi for pengene
7
Anvendelighed
7
Fordele
 • Stort udvalg
 • Brugervenlig App
 • Billigt abonnement
Ulemper
 • Færre læseværktøjer
 • Kun børnebøger
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo