lydbøger til iphone

lydbøger til iphone

Ønsker du at lytte til lydbøger på iPhone? Vi på allelydbogapps.dk har testet alle apps til iPhone og bedømt dem i en liste nedenfor. På denne side finder du også oplysninger om installering af lydbøger på din iPhone og hvordan man kan begynde at lytte til lydbøger på dem, det tager ikke mere end fem minutter!

lydbog på iphone

Bedste lydbogapps til iPhone

Ligesom vores bedst i test liste over hvilke apps der passer bedst til lydbøger, hvor Mofibo blev udnævnt til den bedste lydbogapp til iPhone på grund af sit brede udvalg og at appen hurtigt kan installeres og fungerer godt i iPhone’s iOS-operativsystem. I vores test slog Mofibo begge hovedkonkurrenterne Storytel og Audible.

Mofibo
Udbud
Anvendelighed
Værdi for pengene

Betyg: 9.5/10

Storytel
Udbud
Anvendelighed
Værdi for pengene

Vurdering: 8.5/10

Audible
Utbud
Anvendelighed
Værdi for pengene

Betyg: 8/10

Sådan installeres lydbogapps på din iPhone

At komme i gang med at lytte til lydbøger tager ikke mere end et par minutter, alt du skal gøre er at følge de fire trin beskrevet nedenfor. For at følge instruktionerne og downloade apps, har du brug for internetforbindelse, enten via mobil data eller wi-fi.

  1. Opret en konto med den lydbogapp du foretrækker, Mofibo, Storytel og Audible fungerer på iPhone. Med disse får du også mellem 14 og 30 dages gratis lytning, så du kan vurdere, om du vil fortsætte med tjenesten. Når du opretter din konto, skal du indtaste et kreditkort, men der vil ikke blive fratrukket penge før prøveperioden slutter.
  2. Når du har oprettet din konto, går du ind på App Store, hvor du kan hente alle tjenester gratis.
  3. Når appen er downloadet, skal du logge ind med din konto.
  4. Og lyt! Var det hurtigt og nemt? Ved at følge disse trin kan du begynde at lytte til lydbøger på din iPhone om få minutter.

 

Du kan også vælge at downloade appen direkte til din iPhone og oprette din konto via appen, men det er vores erfaring at det er nemmest at følge instruktionerne.

Et godt tip er at downloade lydbøger til din iPhone, når du har forbindelse til Wi-Fi, for at spare på data, når du lytter til bøgerne hvor du ikke har en wi-fi.

Hvis du har lyst til at læse bøgerne på din mobil, er dette også muligt, da alle de listede tjenester også tilbyder e-bøger. Bare sørg for at den bog, du begynder at lytte til, også er tilgængelig i e-bog format.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden
Lydbøger
Logo