God lytning!

Jeg er Zlatan Ibrahimović lydbog

Jeg er Zlatan Ibramhimovic – en gribende lydbog.

I 2011 udgav Sveriges største fodboldstjerne gennem tiderne sin selvbiografi, Zlatan Ibrahimvoic. Bogen blev skrevet med forfatteren David Lagercrantz og blev et stort hit. Bare den første måned solgte bogen omkring 415.000 eksemplarer og siden da er den blevet udgivet i over 20 lande og solgt over 1 million eksemplarer. Jeg er Zlatan Ibrahimovic er udgivet samme år som lydbogen, introduceret af Martin Greis-Rosenthal, og er tilgængelig at lytte til hos alle de store lydbog tjenester.

For dem der vil lytte til lydbogen har du nu mulighed for at gøre det gratis hos Mofibo og Saxo Premium. Som ny bruger får du også 14-30 dages gratis lytning, ingen rabatkode er påkrævet!

For dem der ønsker at lytte til lydbogen på engelsk, er den også tilgængelig hos Audible.

Her kan du lytte til Jeg er Zlatan Ibrahimovic i op til 30 dage

Bedst i test


 • 30 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog apps
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline lytning
  ingen binding
 • 129 kr/måneden


 • 30 gratis lytning
 • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
  Prisvenlig tjeneste
  Flere forskellige abonnementstyper
  ingen binding
 • Fra 99 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Om bogen

Jag er Zlatan lydbog

Titel: Jeg er Zlatan Ibrahimović

Udgivelsesdato: 2011-11-07

Forfatter: David Lagerkrantz & Zlatan Ibrahimović

Indtalt af: Martin Greis-Rosenthal

Varighed: 11h 17min

Sprog: Dansk

Forlag: Albert Bonniers udgiver

Format: E-bog og lydbog

ISBN: 9788702122176

Handling

I bogen oplever vi Zlatans rejse fra at være en lille dreng med store forhåbninger, til at gå fra Malmø-forstaden Rosengård for at vinde fire Scudettos i Italien og topscorer titlen. Zlatan fortæller åbent om forhold, både til spillere, trænere, agenter og venner – kærlighed både til fodbold og hans familie – og hvordan han kom til at foragte medierne.

Historien begynder dog ikke i Malmø. Det første kapitel kaster dig som lytter, ind i den berømte og spændte situation, der herskede i Zlatans år i Barcelona, og endelig giver dig svaret på hvad der skete mellem Ibrahimovic og hans tidligere træner, Pep Guardiola. Hvad tilsyneladende for mange var en uforklarlig dukkert i Zlatans karriere er forklaret, og det er ikke holdt tilbage på detaljer, og det gennemsyrer lydbogen generelt – at der ikke holdes tilbage. Zlatan, der har været så voldsomt tilbageholdt i interviews og udsagn i medierne, nu deler han detaljeret ud om hændelser i de inderste fodboldkredse.

Et ord der vender tilbage i lydbogen om Zlatans karriere, er konflikt. I Malmø, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og Milan er der altid en slags konflikt, enten med trænere, agenter eller spillere. Hertil kommer Pep Guardiola, endvidere fortæller Zlatan hvordan konflikter med sin gamle træner i Malmø, Roland Nilsson, Rafael van der Vaart, Leo Messi, Patrick Vieira, og hele Juventus personale.

Men det handler ikke kun om konflikter. Zlatan kaster også meget ros til de mennesker, der hjalp ham gennem sin karriere så som Fabio Capello, Jose Mourinho, Mino Raiola, for at nævne nogle få.

Jeg er Zlatan Ibrahimovic er den bog, der svarer på spørgsmålet, som næsten alle nogensinde har undret sig i sit liv – hvordan det er at være fodboldprofessionel. Det er i hvert fald en fantastisk karriere, som den tidligere Svenske landsholdsanfører og nuværende ikon har haft og er klogt fortalt af David Lagercrantz.

Det eneste negative der er at sige om bogen, men som stadig forståeligt, er sproget. Zlatan er simpelthen mere dygtig med en fodbold, end han er med ord. Det er jo naturligvis Zlatans ord du lytter til, og det er noget som kan føles ensartet i det lange løb. Selv efter tre timers lytning bliver det klart, hvor selvsikker Zlatan er i sine sætninger, “men kom igen”, “ærlig talt” og “helt ærligt.” Selvom det giver en mere autentisk følelse at det bare er Zlatans egne ord, ville lidt mere variation og indsættelse fra Lagercrantz selv ikke skade.

Lydbogen er indtalt af Jonas Malmsjö og han gør det meget godt. Jonas forsøger ikke at fordybe Zlatan, men klarer stadig at fortælle historien om, hvad vi mener Zlatan ville gøre. Han er tydelig I sit sprog og resultaterne er behagelige og gribende at lytte til.


Ønsker du at lytte til Zlatan Ibrahimovics lydbog? Lige nu har du chancen for at lytte til den gratis i 14 dage hos både Mofibo og Saxo Premium.

Mofibo
Mofibo har det bredeste udvalg af lydbøger og den bedste app af alle de testede apps. I vores test er tjenesten blevet valgt til den bedste lydbogapp og er det indlysende valg for os. I øjeblikket kan du også prøve tjenesten gratis i 30 dage!
fra 89 kr/måneden
9.5 Samlet score
Vanvittig spændende historie om Zlatan, som du aldrig har stødt på tidligere!

Zlatans selvbiografi er ikke kun rigtig underholdende og sjov, den er også hudløst ærlig! Zlatan holder ikke tilbage, og det føles som om du får et godt indblik i, hvordan det ser ud blandt fodboldeliten og hvad der sker bag de lukkede døre.

Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger
Logo