Politiken Books • 30 dages gratis lytning
 • Danmarks billigste lydbogstjeneste
  30-dages gratis prøveperiode
  lyt ubegrænset offline & online
  ingen binding
 • 99 kr/måneden

Siden 1. juli 2019 er Politiken Books fusioneret med Saxo Premium. Årsagen er, at de to lydbogs-tjenester har haft den samme ejerkreds siden årsskiftet 2018/2019, som nu har valgt at beholde Saxo Premium.

Det betyder, at Saxo Premium nu har et endnu bedre udvalg af lyd- og e-bøger samt et større team, der arbejder med at udvikle og forbedre appen. Medlemmer af Saxo Premium har adgang til over 50.000 lydbøger til en fast månedlig pris på 99 kroner. De får desuden en gratis prøveperiode på 14 dage uden en bindingsperiode.

Oplysningerne nedenfor er vores gennemgang af Politiken Books, dengang lydbogs-tjenesten stadig var aktiv. Oplysningerne er nu forældede og er kun tilgængelige for, at de, som er nysgerrige efter, hvordan tjenesten tidligere så ud, kan finde dem. Intet af det handler om Saxo Premium, der har sin egen gennemgang, som du kan læse om her.

Politiken Books har et udemærket, dog mindre, udvalg af lydbøger i forhold til sine konkurrenter. Hvor Politiken Books rammer plet er på danske krimi lyd- og ebøger, bestsellere og de mest ikoniske danske forfattere.

Hos Politiken Books har du mulighed for både at købe og streame lydbøger. Politiken Books har opdelt sine genre i 9 kategorier, hvor du vil opdage hovedsagligt danske lyd og ebøger. Blandt de engelske titler vil du finde bestsellere fra de største forlag. Et sted hvor Politiken Books får minusser er deres menuoversigt, hvor man på de første mange sider af sin søgen finde de samme forfattere.

Som medlem af Politiken Books har du også mulighed for offline lytte. Som nyt medlem kan du prøve deres tjeneste 30 dage uden binding.

Hjemmesidepolitikenbooks.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: Android, IOS
Støtte til offline lyt: Ja
Understøttelse af e-bøger: Ja
Gratis prøveperiode: 30 dage (6 måneder som abonnent på Politikens avis)
Månedlig gebyr: 119 kr pr. måned
Kontakt: support@politikenbooks.dk, (tel. 48440444)

Politiken Books rabatkode

Der findes ingen særlig rabatkode, derimod tilbyder Politiken Books samtlige nye kunder en 30 dages prøveperiode uden binding.

Er du i forvejen Politiken kunde modtager du en 6 måneders gratis prøveperiode. For at gøre brug af prøveperioden skal du blot oprette en bruger og indtaste dine betalingsoplysninger (og dit Politiken abonnementsnummer, såfremt du er kunde i forvejen). Ønsker du at annullere dit abonnement skal du afmelde abonnementet inden prøveperiodens udløb. Ønsker du at forsætte dit abonnement, trækkes pengene automatisk for din første betalings måned efter 30 dage.

Politikenbooks abonnement

Det koster 119kr om måneden at være abonnent hos Politiken Books, og der findes kun et slags medlemskab.

Er du i forvejen abonnent på Politikens avis, får du derimod 6 måneders fri adgang til Politiken Books.

Politikenbooks e-bøger

Politikenbooks har løbende tilbud på lyd- og ebøger såfremt du ønsker at købe bøgerne.

Dog ikke til samme lave priser som hvis man var medlem hos Bogreolen, som udelukkende er en boghandel uden streamingstjeneste.

Udvalget hos Politikenbooks ikke lige så stort som sine konkurrenter, dog er udvalget stadigvæk rimelig stort. Diversiteten er desværre ikke nær så stor som sine konkurrenter, hvor der er størst fokus på de danske sværvægtere når det kommer til forfattere og forlag.

Politiken books app

Politiken Books app har et meget simpelt design og layout. Menuerne er ligetil og knapperne er store og inkorporerer billeder. Der er få filtreringsmuligheder som gør det lidt vanskeligt at finde den helt præcise bog, hvis det ikke er et af de mest populære.

App’en er meget overskuelig, flydende og lige til. Den er nem at bruge for alle brugere, øvet eller begynder.

Politiken Books kategorier

Politiken har inddelt sine kategorier i 9 under kategorier, som dækker den gennemsnitlige læsers umiddelbare behov.

 • Biografier og Erindringer
 • Børnebøger
 • Faglitteratur
 • Krimier
 • Romantik og Erotik
 • Science Fiction og Fantasy
 • Skønlitteratur
 • Sundhed, Livsstil og Fritid
 • Ungdomsbøger

Opsigelse af abonnement

Ønsker du ikke at forsætte abonnementet efter prøveperiode, skal du blot annullere abonnementet inden prøveperioden udløber.

Ønsker du at forsætte dit abonnement, vil det blive overført til et betalingsabonnement efter den første måned som tæller som din prøveperiode.

5.5 Samlet score
God lydbogapp!

Politiken Books har et udemærket, dog mindre, udvalg af lydbøger i forhold til sine konkurrenter.

Udbud
6
Anvendelighed
6
Værdi for pengene
7
Fordele
 • Eksisterende Politiken kunder får 6 måneders prøveperiode.
 • Mulighed for køb og streaming af lyd- og ebøger.
 • Velfungerende app.
 • Ingen bindings tid.
Ulemper
 • Mindre udvalg af lydbøger i forhold til sine konkurrenter
Tilføj din anmeldelse  |  Read reviews and comments
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Din bedømmelse

Lydbøger
Logo