God lytning!

Passage – Lydbog

Passage er en inspirerende og dybt personlig beretning om Cathrine Laudrup-Dufours rejse fra at være et talentfuldt ungt stjerneskud i dansk rideidræt til at blive en af verdens bedste dressurryttere. Bogen giver læseren en usædvanligt ærlig og intim indsigt i den kompromisløse stræben efter perfektion, der kræves i elite-dressur. Cathrine deler ikke kun sine triumfer på de største internationale scener, men også de personlige ofre, hun har måttet gøre undervejs – herunder anstrengte familiemæssige relationer og de enorme krav, sporten stiller til hendes mentale og fysiske styrke. Passage skildrer, hvordan Cathrine har kæmpet for at finde sin egen balance mellem sin passion for sporten, personlige relationer og hendes søgen efter frihed i en verden præget af pres og forventninger.

Nu kan du streame Passage gratis i 60 dage på Bookbeat som lydbog med den eksklusive rabatkode “alle2mdr”.

Her kan du streame Passage som lydbog i op til 60 dage

  • Logo ImageBonusInfoPricingPlatform
  • 1Bookbeat
    Bedst i test
    Gratis prøveperiode

    2 måneders gratis prøveperiode af BookBeat Basic med vores rabatkode "alle2mdr"
    • Bedst i test af alle lydbog apps
    • Adgang til 900.000 e- og lydbøger
    • Bedste pris på markedet
    • Ingen binding
    Basic:
    59 kr/måneden
    Standard:
    99 kr/måneden
    Premium:
    129 kr/måneden
    Benyt
    rabatkode
  • 2Mofibo
    Gratis prøveperiode

    30 dages gratis prøveperiode via Allelydbogapps.dk
    • Bedste udvalg af lydbøger
    • Ubegrænset offline lytning
    • Ingen binding
    Basic:
    89 kr/måneden
    Premium:
    129 kr/måneden
    Unlimited:
    149 kr/måneden
    Family:
    169 kr/måneden
    Benyt
    rabatkode
  • 3Nextory
    Gratis prøveperiode

    45 dages gratis prøveperiode for nye kunder
    • Bredt udvalg af lydbøger og e-bøger
    • Prisvenlig tjeneste
    • Ingen binding
    Basic:
    99 kr/måneden
    Premium:
    129 kr/måneden
    Unlimited:
    149 kr/måneden
    Lyt gratis i 45 dage

Om bogen

Passage

Udgivet (som lydbog): 2024-06-17

Forfatter: Birgitte Wulff, Cathrine Laudrup-Dufour

Oplæser: Sara Line Møller Olsen

Længde: 10 timer, 12 minutter

Sprog: Dansk

Genre: Biografier, Selvbiografier & Erindringer, Faglitteratur, Sport & Træning

Forlag: Grønningen 1

Tilgængelige formater: Lydbog, e-bog

ISBN: 9788773396940

Bogens handling

Passage af Cathrine Laudrup-Dufour, i samarbejde med Birgitte Wulff, er en ekstraordinær og dybt personlig selvbiografi, der giver et unikt indblik i verdenen af elitær dressur og den kompromisløse jagt på perfektion. Cathrines rejse fra et lovende talent i Danmarks ridesportsverden til en af verdens bedste dressurryttere er både inspirerende og afslørende. Bogen udforsker ikke kun de fysiske krav, sporten stiller, men også den følelsesmæssige og psykiske belastning, det medfører at opretholde excellence på højeste niveau.

Cathrine åbner op om sine tidlige begyndelser, da hun som 12-årig blev en del af landsholdets ponyhold og hurtigt fik succes ved at vinde Danmarksmesterskabet samme år. Derfra tog hendes karriere fart, fyldt med utallige medaljer og sejre ved EM, Nordiske Mesterskaber og OL. I 2022 var hun med til at sikre det danske dressurlandshold deres første verdensmesterskabsguld nogensinde. Disse præstationer har dog haft store omkostninger. I Passage deler Cathrine, hvordan jagten på hendes drømme har ført til personlige omkostninger, herunder belastede familieforhold og tab af kontakt til nogle af hendes kære.

Bogen er ikke kun et vidnesbyrd om Cathrines dedikation og succes, men også en ærlig beretning om de pres og udfordringer, der følger med at være på toppen. Hun beskriver sine kampe med at balancere sin passion for sporten med sit eget velbefindende og sine relationer, og hvordan hun lærte at håndtere sit talent og personlighed for at finde sin egen vej. Efter at være blevet trænet af nogle af verdens bedste dressurryttere, herunder prinsesse Nathalie Zu-Sayn Wittgenstein og den legendariske olympiske rytter Kyra Kyrklund, reflekterer Cathrine over det enorme pres for at leve op til sine træneres standarder, mens hun samtidig skaber sin egen identitet inden for sporten.

Passage er en gribende fortælling om triumf, modstandskraft og den urokkelige stræben efter storhed. Det er ikke kun en historie om dressur, men en bredere refleksion over, hvad det vil sige at følge sin passion og de ofre, der ofte følger med ekstraordinære præstationer. Gennem Cathrines øjne får læserne et ufiltreret indblik i de virkelige omkostninger ved succes og vigtigheden af at finde personlig frigørelse i lyset af enorme forventninger.

Om forfatterne Cathrine Laudrup-Dufour og Birgitte Wulff

Passage er skrevet i samarbejde mellem Cathrine Laudrup-Dufour og Birgitte Wulff, som hver især bidrager med unikke perspektiver til bogen.

Cathrine Laudrup-Dufour er Danmarks mest succesrige dressurrytter og en fremtrædende figur i ridesportens verden. Født i 1992, har Cathrine dedikeret sit liv til dressur og begyndte sin karriere i en ung alder, hvor hun hurtigt steg til tops i sporten. Hendes lange liste af præstationer inkluderer adskillige medaljer i internationale konkurrencer, såsom OL, EM og VM. Cathrines passion for dressur, kombineret med hendes utrættelige arbejdsmoral, har gjort hende til et forbillede for kommende atleter. I Passage giver hun et sjældent og intimt indblik i de ofre og udfordringer, der ligger bag hendes ekstraordinære succes. Udover sine sportslige bedrifter er Cathrine også kendt for sit personlige liv, hvor hun i 2021 giftede sig med springrytteren Rasmine Laudrup-Dufour og blev en del af Danmarks berømte Laudrup-sportsfamilie.

Birgitte Wulff er en dansk forfatter og journalist med erfaring inden for både biografier og krimifiktion. Hun har etableret sig som en dygtig fortæller med et talent for at indfange nuancerne i sine emners liv. Wulff er kendt for sin indsigtsfulde og empatiske tilgang til skrivning, som giver hendes læsere et dybtgående indblik i den menneskelige side af de personer, hun portrætterer. I Passage samarbejder hun med Cathrine for at levendegøre hendes bemærkelsesværdige rejse og tilbyder læserne en rig fortælling, der udforsker både de offentlige og personlige aspekter af Cathrines karriere. Wulffs erfaring med at skrive biografier sikrer, at Passage ikke kun er en beretning om sportslige sejre, men også en stærk udforskning af identitet, passion og vedholdenhed.

8/10 - Passage: Cathrine Laudrup-Dufours Kamp for Perfektion og Balance
Passage er en dybtgående og gribende selvbiografi, der tilbyder et unikt og ærligt indblik i Cathrine Laudrup-Dufours rejse som en af verdens mest fremtrædende dressurryttere. Bogen skildrer med intens klarhed de personlige og professionelle udfordringer, der følger med at opnå og opretholde elite-status i en krævende sport. Cathrine åbner op om de fysiske, følelsesmæssige og personlige ofre, hun har måttet gøre, samt de enorme krav og forventninger, der har formet hendes karriere. Passage er ikke kun en fortælling om triumf og sejr, men også en rørende refleksion over den indre kamp for at finde balance mellem en ubarmhjertigt høj ambition og personlig velvære, hvilket gør den til en inspirerende læsning for alle, der ønsker at forstå det sande omfang af succesens pris.
Lydbøger
Logo