Find den bedste tjeneste til lydbøger

Her i vores bedst i test liste kan du nemt sammenligne scoren mellem de forskellige lydbogtjenester og finde den bedste lydbogapp til dig. Du kan enten klikke på anmeldelserne eller gå direkte til tjenesterne og få op til 30 dages gratis lytning!

Bedst i test


 • 14 dages gratis lytning
 • Bedst i test af alle lydbog tjenester
  Bedste udvalg af lydbøger
  Ubegrænset offline læsning
  Ingen bindingsperiode
 • 129 kr/måneden


 • 14 dages gratis lytning
 • Stort udvalg af lydbøger
  Formidabel e-bog læser
  Brugervenlig app
  Ingen bindingsperiode
 • 129 kr/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • 3 gratis lydbøger hver måned
  Du kan beholde lydbøgerne
  30-dages gratis prøveperiode
  Ingen bindingsperiode
 • $14.95/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Stort udvalg af engelske lydbøger
  Du kan beholde lydbøgerne
  30-dages gratis prøveperiode
  Ingen bindingsperiode
 • $14.95/måneden


 • 30 dages gratis lytning
 • Eksisterende Politiken kunder får 6 måneders prøveperiode
  Velfungerende app
  Ingen bindings tid
 • 119 kr/måneden
Børnebøger


 • 30 dages gratis lytning
 • Stort udvalg af børnebøger
  Brugervenlig App
  Billigt abonnement
  Ingen bindingsperiode
 • 59 kr/måneden
Bedste lydbogside

For at gøre det så let for dem som er nysgerrig omkring at sammenligne lydbogtjenester, har vi samlet alle vores anmeldelser af de forskellige tjenester i bedst i test listen. Her kan du nemt få et overblik over hvilken app vi anser som bedst for lydbøger ved at sammenligne deres endelige karakterer.

Ved at klikke på “Læs anmeldelse” finder du anmeldelsen af lydbogtjenesten du klikkede på, hvor du kan læse om appens forskellige funktioner, styrker og svagheder. For hver anmeldelse har vi brugt de samme sammenligningskriterier og forsøgt at give dig så bred en ide om tjenesten som muligt med et objektivt synspunkt. På trods af at lydbogtjenester ingen bindingstid har, kan det være meget frustrerende at ikke vælge den rigtige app fra starten, og da alle har forskellige præferencer, er der desværre ikke én app for alle.

For jer som ønsker at prøve nogle af lydbogapps gratis, skal du blot klikke på “Lyt frit i X dage” for at få adgang til den gratis periode, hvilket også er helt gratis periode – som regel ikke behov for en bonus kode. I tilfælde, hvor der er adgang med bonus kode kan den findes nedenfor.

Bedste lydbog app 2018

Vi på Allelydbogapps.dk har testet alle lydbogapps på det danske marked og også mange af de udenlandske muligheder som Audible. I vores test har vi grundigt testet de forskellige funktioner i appsne og sammenlignet deres udbud for at anbefale vores læsere den bedste lydbogapp.

Lydbogappen som appellerede til både vores læsere og redaktion var Mofibo. Mofibos app er meget nem at bruge, og det er også den service med det største udbud af danske lydbøger på markedet. Tjenesten koster 129kr om måneden (efter din gratis periode), og du vil så have adgang til de nyeste udgivelser. Nu får du chancen for at prøve tjenesten gratis i 14 dage uden en bindingsperiode og uden nogen rabatkode.

Vinder af den bedste lydbogtjeneste 2018 - Mofibo

Mofibo

Vi hjælper dig med at finde den rigtige lydbogapp som matcher dine behov

At vide hvilken lydbogapp som passer bedst til dig, kan være svært at vide på stående fod. Nogle synes det er vigtigst at have adgang til de nyeste lydbøger hurtigst muligt, mens andre finder pris og anvendelighed vigtigst. Præcis som andre streamingtjenester er det oftest små variabler som adskiller dem, men disse små variabler kan spille en stor rolle for dig som bruger.

Derfor hjælper vi på Allelydbogapps.dk med at vælge den rigtige lydbogapp, der er tilpasset dine behov, så du ikke spilder tid på at prøve alle tjenesterne og i stedet kan du bare læne dig tilbage og lytte. I vores test har vi undersøgt og sammenlignet applikationernes udbud, værdi for pengene, brugervenlighed og kvalitet. Appens kvalitet bedømmes ud fra kriterierne, hvor godt dets søgefunktion er, hvor hurtigt det er og dets e-boglæser.

Sådan fungerer den gratis prøveperiode for lydbogapps

Både Mofibo og Storytel tilbyder nye kunder 14 dages gratis lytning uden bindings tid, Audible og Audiobooks.com tilbyder 30 dage gratis). Det betyder at du kan benytte samtlige apps mellem to uger og en måned til at beslutte dig hvilken app du ønsker at benytte. I denne periode vil du have fuld adgang til samtlige apps og dets funktioner og lydbøger.

Hvis du f.eks. ønsker at prøve Mofibo, kan du oprette en konto, indtaste dine oplysninger, lytte til lydbøger gratis i to uger og derefter annullere dit abonnement uden at det koster dig en enkelt krone. Det samme gælder også med Storytel.

Når du registrerer dig, skal du indtaste dine kreditkortoplysninger, og hvis du vil fortsætte med tjenesten, vil pengene blive fratrukket når den gratis prøveperiode er overstået (samme proces gælder for alle tjenester), ellers skal du blot afmelde dit abonnement før prøveperioden udløber. For at læse mere om de specifikke abonnementer og tjenester anbefaler vi, at du klikker på vores anmeldelser, hvor du kan læse om deres forskellige fordele og ulemper.

Lydbøger bedst i test liste

I det udvidede bedste i testlisten nedenfor kan du sammenligne funktioner og priser i de forskellige lydbogtjenester for en upartisk sammenligning.

App Mofibo Storytel audible Audiobooks.com Politiken Books
Månedsomkostning 129 kr/måned 129 kr/måned $14,95/måned $14,95/måned 119 kr/måned
Ubegrænset streaming Ja Ja Nej, 1 bog om måneden Nej, 1 bog om måneden Ubegrænset streaming
Lyt offline Ja, ubegrænset Ja, ubegrænset Ja, ubegrænset Ja, ubegrænset Ja, ubegrænset
App findes til iOS, Android og windows telefon iOS og Android iOS, Android og windows telefon iOS, Android og windows telefon iOS og Android
Max antal enheder pr. Abonnement Standard: 1 bruger Standard: 1 bruger Samtlige abonnementsformer: 1 bruger Samtlige abonnementsformer: 1 bruger Standard: 1 bruger
Gratis prøveperiode 14 dage 14 dage 30 dage 30 dage 30 dage / 6 måneder
E-bogs læser Ja Ja Ja Ja Ja
Bedømmelse 9.5 8.5 7.5 7 5.5

Vi på Allelydbogapps.dk håber at dette vil hjælpe dig med at sammenligne lydbøger og at du vil elske lydbøger lige så meget som vi gør!

Allelydbogapps - gratis lydbøger