Bogreolen  • 7 dages gratis prøveperiode
  • Køb lydbøger til indkøbspris
    Stort udvalg af lydbøger
    Ingen bindingsperiode
  • 79 kr/måneden

Bogreolens bibliotek indeholder mere end 6,5 millioner bøger, e-bøger og lydbøger. Bogreolen adskiller sig fra andre lydbog tjenester, da det er en boghandel.

Som medlem får man mulighed for at købe deres bøger, e-bøger samt lydbøger til indkøbspris. Lige nu kan du få en uges prøveperiode uden binding.

Bogreolen Abonnement

Bogreolen har ét abonnement til 79 kr om måneden.

Som abonnent hos Bogreolen modtager du muligheden for at købe samtlige bøger, e-bøger og lydbøger til indkøbspris. Bogreolen har muligvis det største bibliotek af alle tjenester. Derimod har findes der ikke en streaming tjeneste hvor du kan lytte til ubegrænset antal lydbøger.

Bogreolen tilbyder 30 dages returret på alle køb, hvor du får muligheden for pengene retur eller kredit til at købe en ny bog.

Som medlem får du også adgang til et stort indhold af anmeldelser og tilbud.

Bogreloen

Hjemmeside: Bogreolen.dk
Kompatibelt operativsystem til mobil: –
Støtte til offline lyt: Nej
Understøttelse af e-bøger: Nej
Gratis prøveperiode: 1 uge
Månedlig gebyr: 79 kr pr. måned
Kontaktsupport@bogreolen.dk

Bogreolen rabatkode

For samtlige nye medlemmer tilbyder Bogreolen en uges gratis prøveperiode uden binding. Der findes et mindre sortiment af e-bøger og lydbøger som man kan benytte gratis som medlem.

For at benytte prøveperioden, kræver det blot at du opretter en bruger, efter en uge vil brugeren blive abonnent. Dette kan du annullere inden prøveperioden udløber.

Bogreolen
Bogreolens bibliotek indeholder mere end 6,5 millioner bøger, e-bøger og lydbøger men adskiller sig fra andre lydbog tjenester, da det er en boghandel. Som abonnent hos Bogreolen modtager du muligheden for at købe samtlige bøger, e-bøger og lydbøger til indkøbspris.
79 kr/måneden

Bogreolen vs Mofibo

Bogreolen passer bedst til kunder som ønsker den almindelige tur til boghandleren, blot online. Som medlem af Bogreolen kan du købe alt fra bøger, spil, e-bøger til lydbøger.

Mofibo er din typiske streaming tjeneste, blot for e- og lydbøger. Her får du mulighed for at lytte ubegrænset til alle de lydbøger du vil. Forskellen, er at du ikke kan eje selve bogen eller lydbogen, derimod får du mulighed for at lytte til langt flere bøger til den samme pris. Udvalget er klart størst hos Bogreolen, dog har du muligheden for at lytte til flere lydbøger til den samme pris hos Mofibo.

Vi på redaktionen ønsker at have et stort udvalg og mulighed for at lytte til flere bøger til samme månedlige pris. Lytter du til mere end en bog ad gangen, eller ønsker du at have muligheden for at lytte til flere bøger på en gang, anbefaler vi at du vælger en lydbogstjeneste som Mofibo.

Mofibo

Bogreolen App

Et af de helt store ulemper med Bogreolen er deres mangel af app. Man kan selvfølgelig benytte Bogreolen via sin mobil eller tablet browser, det giver desværre ikke den samme flydende oplevelse som man får via en app.

Opsigelse af abonnement

Ønsker du ikke at forsætte abonnementet efter prøveperiode, skal du blot annullere abonnementet inden prøveperioden udløber.

Ønsker du at forsætte dit abonnement, vil det blive overført til et betalingsabonnement efter den første måned som tæller som din prøveperiode.

Bogreolen
Bogreolens bibliotek indeholder mere end 6,5 millioner bøger, e-bøger og lydbøger men adskiller sig fra andre lydbog tjenester, da det er en boghandel. Som abonnent hos Bogreolen modtager du muligheden for at købe samtlige bøger, e-bøger og lydbøger til indkøbspris.
79 kr/måneden
6 Samlet score
Som abonnent hos Bogreolen modtager du muligheden for at købe samtlige bøger, e-bøger og lydbøger til indkøbspris!

Tilføj din anmeldelse
Vær den første til at kommentere!

Efterlad et Svar

Lydbøger